EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Voor onze AkzoNobel locatie Rotterdam zijn we op zoek naar een ervaren kwaliteitsspecialist op HBO/WO niveau met kennis van moderne technieken, die met overtuiging zorgt voor de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. 

Op onze locatie Rotterdam staat o.a. een van de grootste chloorfabrieken ter wereld, die met chloor uit zout (via membraanelektrolyse) diverse bedrijven in de omgeving van grondstoffen en halffabricaten voorziet. Onze stafafdeling Quality Health Safety & Environment (QHSE) ondersteunt vier fabrieken op de locatie Rotterdam, waar in totaal circa 270 medewerkers werken met gevaarlijke stoffen zoals chloor, loog, waterstof en zoutzuur en metaalalkylen. Deze stoffen vallen onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen (BRZO). De prioriteit van de QHSE afdeling ligt bij het voorkomen van incidenten en beheersen van risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een BRZO-bedrijf kan nooit verslappen. Wij blijven op zoek naar manieren om nóg veiliger en schoner te werken. Voor deze interessante werkomgeving zoeken wij een collega met visie en technische expertise om ons hierin verder te helpen:

Je voornaamste taak wordt het verder ontwikkelen van een geïntegreerd QHSE-managementsysteem. Je zet structuren op voor procedures en werkinstructies, en beheert de systeemarchitectuur. Daarnaast ga je werken aan het beheer en onderhoud van het compliance managementsysteem (GEORG) voor de coördinatie van de naleving van wet en regelgeving op het gebied van QHSE. Jij verzorgt de coördinatie van audits en adviseert het lijnmanagement in dit continue verbeterproces.
Kortom, je gaat als kwaliteitsambassadeur een belangrijke bijdrage leveren aan een gebruiksvriendelijk en effectief managementsysteem. 

Jouw profiel

  • HBO+ niveau, afgeronde Bachelor / Master richting Bedrijfskunde of technische wetenschappen;
  • Minimaal vier jaar ervaring in de chemische industrie, in een vergelijkbare werkomgeving;
  • Gedegen kennis van managementsystemen voor ISO 9001, 14001, OHSAS 18001;
  • Kennis van (wettelijke) vereisten op het gebied van kwaliteit veiligheid gezondheid en milieu, waaronder BRZO en Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;
  • Liefst ook kennis en ervaring op gebied van organisatieontwikkeling en -verandering;
  • Grote organisatiesensitiviteit, sterk communicatief vermogen en overtuigingskracht;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands & Engels.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Salden, Talent Resourcing Partner, telefoon (088) 0106789 #3. Je kunt uitsluitend solliciteren via het vacaturedeel van onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700059E, of gebruik de ‘Solliciteer’ button.
Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Over AkzoNobel Specialty Chemicals
Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Botlek, Kwaliteitsmanagement, Kwaliteit.

Match criteria: Construction, Quality Assurance, Analyst chemistry, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.