EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Wil jij aan de slag in een commerciële baan? Dan is dit een unieke kans om te werken, leren en groeien met een professionele sales organisatie die achter je staat!

De functie
Als Junior Sales Representative maak je deel uit van het salesteam dat verantwoordelijk is voor onze MKB klanten in de regio. Je onderhoudt relaties met prospects en boort vooral nieuwe klanten aan binnen je regio. Daarnaast investeert Ricoh in je ontwikkeling en groeimogelijkheden en ga je direct aan de slag in de praktijk. Daarmee krijg je de kans om verschillende salestechnieken en -methoden te leren én direct toe te passen. Je maakt onderdeel uit van een salesteam, waarin je samen met andere collega’s iedere dag actief werkt aan het veroveren van de markt. 

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en realiseren van accountplannen en de klanttevredenheid binnen je accounts. Je vergroot je kennis van de markt en je prospects en bezoekt business events. Je belt vaak en bent veel onderweg naar de klant, verkoopt Ricoh producten en diensten en leert zo veel van het salesvak.

Je leert tevens onze producten en diensten goed kennen en verdiept je in de regionale marktontwikkelingen en ondernemers. Waar kun je ze bij helpen en welke Ricoh oplossing past hierbij? Je werkt zelfstandig aan het ontwikkelen van een klant en documenteert de klantvoortgang en natuurlijk je successen. Samen met collega’s werk je aan je klantportfolio en je klantbenadering om vanuit een adviserende rol de Ricoh producten en oplossingen te verkopen.

Het aanbod

 • Een unieke start en opleiding. Professionele sales carrière.
 • Hecht team. Mooi internationaal merk.
 • Goed salaris. Flinke bonus. Doorgroeimogelijkheden.
 • Uitstekende voorwaarden: leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Ontwikkelmogelijkheden via de Ricoh Partner Academy* & learning on the job
 • Standplaats is ’s-Hertogenbosch, hier ben je ongeveer 2 dagdelen per week
 • Werklocatie is regio Amsterdam

*Sales & Personal Development via de Ricoh Academy bevat onderdelen als: interviewen, consultative selling, cold calling, personal skills, account planning & funnel management, closing the deal & contracteren. De Ricoh organisatie, onze producten, diensten en innovaties.

Het profiel 

 • Een afgeronde HBO (commerciële) opleiding.
 • Commercieel Talent, communicatief en klantgericht
 • Interesse in IT producten en diensten.
 • Gedreven, leergierig, teamspirit en winnaarsmentaliteit.

De organisatie
Ricoh laat mensen en organisaties anders werken en beter leven. In een wereld waarin de technologische mogelijkheden en de hoeveelheid data snel groeien, helpen we klanten informatie en documenten effectiever te organiseren en creëren. Met slimme print- en scanoplossingen, IT- en communicatiediensten en software kunnen zij veilig, sneller, slimmer en duurzamer (samen)werken. 

Werken voor het merk Ricoh
Onze salesactiviteiten in het MKB segment zijn in Nederland regionaal verspreid. Samen met de Ricoh Monobrand Resellers bouwen wij iedere dag aan goede relaties met ondernemers in de verschillende regio’s. Met kennis van de lokale markt en alle expertise van een wereldmerk. 

Jij maakt het verschil. Jij helpt onze klanten om anders te werken en beter te leven. Jij krijgt de kans om het beste resultaat te bereiken. Wij bieden je de mogelijkheid om samen succesvol te ondernemen en in jezelf te investeren.

Wil jij ook je carrière een goede start geven? Kom dan werken voor het merk Ricoh in de regio waar je woont!

Meer informatie

Graag ontvangen we je CV en een korte motivatie via de ‘Solliciteer’ button. 

Wanneer we een match zien nemen we telefonisch contact met je op. Op basis van dat gesprek word je uitgenodigd voor een online Talent & Motivatie analyse en het insturen van een videopitch. Vervolgens maken we tijdens een gesprek bij ons op kantoor in ’s-Hertogenbosch graag verder kennis met jou! Na dit gesprek hoor je binnen enkele dagen of je een aanbod krijgt om bij ons in dienst te komen.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Ricoh Recruitment via 088 044 2010/ info@ricoh-careers.nl, Cécille van Unen via t. 06 38 074 187 of Monique Brouwer via t. 06 28 217 096.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Sales, Commercieel medewerker.

Match criteria: ICT, ICT, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. North Holland, Non, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.