EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

HR Specialist

Apeldoorn – 28-32 uur

Doelgerichte doorontwikkelaar op HR gebied

Wat doe je als HR Specialist bij e-Traction?
Een HR-specialist bij e-Traction biedt ondersteuning aan het management en de medewerkers en is het eerste aanspreekpunt voor alle HR-kwesties. Je voorziet het management gevraagd en ongevraagd van advies. Je hebt een duidelijke visie wat HR is en wat niet – en hoe verbeteringen kunnen worden gemaakt. Met het oog op ons internationale karakter zijn we op zoek naar een ervaren collega, die zich thuis voelt in de breedte van deze functie en die een flexibele aanpak heeft. 

De belangrijkste focus voor het komende jaar/ jaren zal recruitment zijn; de juiste mensen aantrekken en ze verbinden aan e-Traction als medewerkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor personeels- en arbeidsgerelateerde kwesties met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van medewerkers, de ontwikkeling van medewerkers en het werk klimaat. Je beheert ook de HR systemen en, in samenwerking met een collega, het salarissysteem en het tijdregistratie-systeem. 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • het aantrekken, werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
 • het opstellen van functieprofielen, vacatures en arbeidscontracten voor nieuwe medewerkers/stagiaires;
 • het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers en stagiaires;
 • het organiseren van beoordeling- en evaluatiegesprekken cycli;
 • de registratie en het monitoren van verzuim;
 • voorstellen nieuw HR-beleid.

Wat verwachten wij van jou?

 • Bachelor degree in HR;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
 • actuele kennis over recruitment, arbeidsrecht, arbeidsomstandigheden en verzuim;
 • uitstekende communicatievaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) in het Engels;
 • proactief, teamplayer, hands-on mentaliteit, flexibel, betrouwbaar en nauwkeurig;
 • ervaring met medewerkers uit het buitenland en IND procedures is een pré.

Wat bieden wij jou?
e-Traction is een dynamisch en innovatief bedrijf en biedt een aantrekkelijke werkomgeving. Je werkt in een team met gedreven en gepassioneerde collega’s en de communicatielijnen zijn kort. Wij zoeken ondernemende persoonlijkheden, die onafhankelijk zijn, vragen durven stellen, een verschil willen maken en vooroplopen. De HR Speciallist rapporteert rechtstreeks aan de CFO. 

Jouw arbeidsvoorwaardenpakket is altijd concurrend, maar wel afhankelijk van je ervaring. 

Wil je meer informatie?
Als deze vacature echt bij je past, solliciteer dan via onze sollicitatiepagina (met CV en motivatie). 

Voor meer informatie over e-Traction, de organisatie en onze technische oplossingen kun je onze website bezoeken via www.e-traction.com of contact opnemen met Kirstin van der Vlugt op telefoonnummer 055-521 11 11. 

Over e-Traction
e-Traction ontwikkelt een unieke elektrische in-wiel aandrijflijntechnologie, die de essentie biedt van pure directe aandrijving voor zware, middelzware en lichte automotive toepassingen, zoals stadsbussen en voertuigen voor stedelijke distributie en luchthavens. Deze evoluerende technologie stelt fabrikanten in staat om uiterst energiezuinige voertuigen zonder uitstoot te produceren, die minder onderhoud vergen en een optimale cost of ownership bieden. Nieuwsgierig? Kijk op www.e-traction.com
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Recruitment & HR, HRM, 24 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.