EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Standplaats: Delft, Eindhoven, Nieuw-Bergen

‘Make It’ is het productiecarrière-ontwikkelprogramma van Prysmian Group, wereldleider op het gebeid van energie en telecomkabels. Dit vierjarige programma biedt een unieke kans voor getalenteerde engineers die een carrière willen in een pure productieomgeving. Join us en solliciteer direct via het online sollicitatieformulier. Je zal dan de kans hebben om samen te werken en te leren van een ervaren mentor, met de kans om jouw toekomst zelf te schetsen vanaf dag 1 binnen een uitdagende rol bij één van onze grootste vestigingen.
Kijk in deze video waarom ook jij deel zou moeten uitmaken van ons team!

Wie zoeken wij?
Voor dit programma zijn wij op zoek naar professionals met ongeveer drie tot zeven jaar ervaring in fabrieksrollen zoals:

 • Process engineer
 • Maintenance engineer
 • Planning engineer
 • Quality engineer
 • Product engineer
 • Production engineer/ supervisor

Wat vragen we van jou?

 • Hbo-/woopleiding in engineering.
 • Goede beheersing van Engelse taal.
 • Sterke sociale skills.
 • Een hands-on mentaliteit.
 • Passie voor operations.

Sollicitatieproces
Het sollicitatieproces uit vijf stappen:

 1. Ontvangst sollicitatie.
 2. Screening: uitgekozen kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met onze recruitmentpartner HAYS.
 3. Na een succesvolle afronding van het gesprek zal je worden uitgenodigd voor een online assessment door onze recruitmentpartner CEB.
 4. Uit deze assessment worden uiteindelijke de beste kandidaten gekozen voor een laatste gesprek met managers op business-, lokaal en groepsniveau.
 5. De geselecteerde kandidaten krijgen een aanbod voor een functie binnen Prysmian Group met aantrekkelijke compensatie. Ook zullen zij worden uitgenodigd voor een tweeweekse introductie op onze hoofdkantoor in Milaan en bij onze Manufacturing Academy in Mudanya, Turkije.

Als jouw interesse is gewekt kun je solliciteren via het online sollicitatieformulier. Kijk op nl.prysmiangroup.com voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Telecom, Electrical/Electronic Manufacturing, Electric engineering, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. South Holland, Prov. North Brabant, Prov. Limburg, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.