EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Customer Order Desk Rep.
Standplaats: Enschede

Onze customer order desk collega’s zorgen voor levering van de juiste producten in de juiste hoeveelheden, juiste doorlooptijd, kosten en documentatie aan onze klanten. Onze klanten zijn de wereldmerken in IoT, Smart Home, Subscription Broadcasting, Consumer Electronica en Mobility zoals Orange, UPC, Ziggo, Vodafone, Samsung, en Sony; Als ook grote retail en e-tail klanten zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Expert. Een customer order desk rep fungeert als intermediair tussen diverse afdelingen en houdt zich bezig met sales prognoses, sales orders, order bevestigingen, leveringen en retourzendingen. Zij hebben dagelijks contact met collega’s, sales managers, klanten, distributeurs, logistieke leveranciers et cetera.

De customer order desk afdeling bestaat uit 15 werknemers in Nederland, Spanje, Italië, Argentinië, Hong Kong en de Verenigde Staten. Het team is opgedeeld in de twee business units: B2B en retail. Deze rol is voor de retail unit. Jaar op jaar groeien we aanzienlijk. Ook voor 2018 verwachten we een flinke groei te realiseren door zowel nieuwe markten te betreden als nieuwe producten te introduceren.

Customer order desk taken en verantwoordelijkheden:

 • Verwerken van orders van a tot z.
 • Forecasten van voorraad op middel en lange termijn.
 • Regelen van verzendingen via derde partijen vanuit diverse locaties in Azië en Europa.
 • Contactpersoon voor klanten.
 • Afstemming met diverse stakeholders.
 • Problemen oplossen.
 • Af en toe klanten en of beurzen bezoekt (internationaal).
Voor deze rol is het belangrijk dat je:

 • een afgeronde mbo+/ hbo-opleiding hebt;
 • enkele jaren ervaring in een soortgelijke customer order desk functie;
 • kennis van logistieke processen, documenten et cetera;
 • positief ingesteld en toegankelijk bent, heb je humor en een probleem oplossend vermogen;
 • goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Engelse en een tweede vreemde Europese taal.

Waarom zou jij bij Universal Electronics moeten willen werken:
UE is een sterk groeiende onderneming in de Smart home en IoT wereld. We zijn een wereldspeler, marktleider en onze klanten zijn grote telco bedrijven in EMEAI. De groei maakt het mogelijk dat we onze nieuwe collega’s carrière en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden in zowel Nederland als ook daarbuiten.

Interesse? Neem dan contact met ons op:
Voor vragen neem contact op met Tanya Traill – Manager Customer Order Desk of Rianne Schutte – HR Manager – telefoonnummer: +31 534888000. Kijk op www.uei.com voor meer informatie over onze organisatie. Sollicitaties mag je sturen naar hremea@uei.com.

Click on the button below for the job offer in English.

Acquisitie naar aanleiding  van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: ICT, Administration, Receptionist, Sales representative, Office Manager, 40 hours, Prov. Overijssel, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What's The Biggest Risk You've Ever Taken? Some roles require a high degree of tenacity and the ability to pick oneself up after getting knocked down. Providing examples of your willingness to take risks shows both your ability to fail and rebound, but also your ability to make risky or controversial moves that succeed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.