EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Business Development Manager

Treed jij graag naar buiten met een goed verhaal over toetsen? Als spreker of adviseur? Voor het acquireren van nieuwe opdrachten of het onderhouden van contacten met bestaande klanten? Zie jij van nature kansen en mogelijkheden? Werk jij liever met een team dan met een target? Dan ben je wellicht goed op je plaats bij Teelen.

Wij zien op het gebied van toetsen veel meer kansen in de markt dan we met de huidige formatie kunnen benutten. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega met verstand van toetsen en een passie voor business ontwikkeling.

Jouw werk:

 • benaderen van (potentiële) opdrachtgevers;
 • verzorgen van presentaties voor (potentiële) opdrachtgevers;
 • voeren van acquisitie- en adviesgesprekken;
 • maken van offertes;
 • onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers;
 • deelnemen aan netwerken;
 • spreken op congressen, seminars en themabijeenkomsten;
 • verzorgen van cursussen op het gebied van toetsen (afhankelijk van je passie);
 • leveren van een inhoudelijke bijdrage aan onze opdrachten op het gebied van toetsen (afhankelijk van je passie).

Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur (Toegepaste) Onderwijskunde. Je hebt een eigen visie op toetsen. Je hebt ervaring met voor de functie relevante taken. Je hebt training- en presentatie skills. Je bent pro-actief, analytisch en creatief. Net als wij ben je klantgericht. Je bouwt graag langetermijnrelaties op. Denken vanuit doelen en doelgroepen is je tweede natuur, waarbij je de gebruiker centraal stelt. Je hebt een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een zeer hoog kwaliteitsbesef. Een sterk ontwikkeld ‘wij-gevoel’ is een deel van je identiteit. Je kijkt uit naar een volgende stap in je professionele ontwikkeling.

Wij bieden:

 • een veelzijdige functie met veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling;
 • een informele, klantgerichte, besluitvaardige organisatie die geen concessies doet aan kwaliteit;
 • een hecht team met weinig verloop en een uitstekende sfeer;
 • een inspirerende werkomgeving;
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over ons:
Wij zijn Teelen, een toonaangevend onderwijskundig bureau. Wij leveren met passie een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar, door organisaties te ondersteunen bij het professionaliseren van leren en toetsen. Wij werken voor kennisintensieve organisaties uit alle branches: overheid, onderwijs, profit en non-profit.

Wij bieden een samenhangend producten- en dienstenpakket, bestaande uit adviezen, concepten, content, systemen, opleiding, begeleiding, certificering en projectmanagement. Een succesvol onderdeel van onze dienstverlening is ons toetssysteem TestVision, waarmee gerenommeerde klanten al miljoenen toetsen hebben afgenomen.

Wij zijn lid van de NVE (Nederlandse Vereniging voor Examens) en de NRTO (brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus). Wij schrijven boeken over toets kwaliteit en zijn initiatiefnemer van het Kenniscentrum Toetsen en Examineren.

Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk van de NRTO.

Ons kantoor bevindt zich in een prachtig kasteel op het landgoed “De Lathmer” in Wilp, dichtbij de A1 tussen Apeldoorn en Deventer.

Geïnteresseerd? 
Reageer dan door een brief met je motivatie en je curriculum vitae te uploaden via de knop solliciteren.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Consulting, Education, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“Please give me an example of a time when you had a problem with a supervisor/co-worker and how you approached the problem.” “I think that the hardest thing about work isn’t the work, it’s the people at work,” Teach says. Most employees have a problem with a supervisor or co-worker at some point in their career. How they handle that problem says a lot about their people skills. If you can explain to the interviewer that you were able to overcome a people problem at work, this will definitely help your chances of getting the job, he says.
Questions to ask
What have you enjoyed most about working here? This question allows the interviewer to connect with you on a more personal level, sharing his or her feelings. The answer will also give you unique insight into how satisfied people are with their jobs there. If the interviewer is pained to come up with an answer to your question, it’s a big red flag.