EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Wie voert graag de regie over groen?
Het Ingenieursbureau is onderdeel van de afdeling Openbare Werken. In het afdelingsplan is de visie van de afdeling als volgt omschreven:
In 2018 is Openbare Werken volwaardig partner in duurzame inrichting, beheer en gebruik van de leefomgeving. We zijn verder gegroeid in het betrekken van wensen en behoeften van inwoners, ondernemers en gasten als leidend klantperspectief voor onze dienstverlening. We doen dat vanuit de overtuiging dat een duurzame en veilige leefomgeving bijdraagt aan een prettig woon-, werk- en verblijfsklimaat. We maken daarbij een goede afweging van belangen, ook in onze advisering aan college en raad. Als volwaardig partner zijn we professioneel en betrouwbaar. Bij strijdigheid van belangen denken we mee in oplossingen en geven grenzen aan. Zo werken we prettig samen en vermijden we misverstanden.

Met 20 collega’s verdeeld over twee clusters ontwikkelt het Ingenieursbureau zich langs de lijn van onze organisatievisie. Bij cluster Infra (Civiel- en Cultuurtechniek) draagt een team van beleidsmedewerkers, projectleiders en projectmedewerkers zorg voor de inrichting en het beheer van o.a. ons groen, onze wegen, havens, riolering en openbare verlichting.

Ter versterking van het cluster infra zijn wij op zoek naar kandidaten voor de invulling van de functie:

Standplaats: Zierikzee, 28,8 – 36 uur per week

Als beleidsmedewerker adviseer je in ruimtelijke projecten, van het ontwerp tot de uitvoering en onderhoud. Door goed samen te werken met projectleiders weet je de groene component in planvorming en uitvoering te waarborgen. Je vormt daarnaast de schakel tussen beleid en uitvoering en bent daarbij adviseur voor ons uitvoeringsbedrijf. Het zelf trekken van een project kan onderdeel uitmaken van je rol. Wensen en behoeften uit onze samenleving weet je verder te brengen naar planvorming en realisatie. Ook creëer je draagvlak voor de plannen en zorg je voor passende voorlichting en communicatie zowel intern in de organisatie als naar buiten richting de inwoners, ondernemers en gasten van Schouwen-Duiveland.

Jouw taken bestaan in hoofdlijn uit:

 • Het opstellen en uitvoeren van integraal beleid voor de buitenruimte waaronder onder meer speelruimten, begraafplaatsen en sportvelden.
 • Je bent de figuurlijke spin in het web tussen beleid, uitvoering, beheer en projecten.
 • Gesprekspartner en trekker van burgerinitiatieven.
 • Adviseren van het management, het college en de raad.
 • Opstellen van begrotingen en kosten en voortgangsbewaking.

Wij zoeken een collega:

 • met een afgeronde hboopleiding richting cultuurtechniek en enkele jaren werkervaring;
 • die klantgericht is en die goed kan samenwerken;
 • met zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • die creativiteit weet te combineren met praktische oplossingen en voorstellen;
 • die op de hoogte is van actuele ontwikkelingen op zijn/haar vakgebied;
 • die gevoel heeft voor verhoudingen en zich daarin gemakkelijk ‘beweegt’.

Aanbod:

 • Een leuke functie in een informele en uitdagende werkomgeving, waarbij we trots zijn op de behaalde resultaten.
 • Bij een 36-urige werkweek een maximaal te bereiken salaris van € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10, peildatum 1 januari 2018).
 • Naast het salaris een Individueel Keuzebudget van 16,8% (peildatum 1 december 2017).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een woon-werkverkeervergoeding, een prima dienstreizenvergoeding, flexibele werktijden en goede studiefaciliteiten.

Informatie:
Informatie over de functie kun je opvragen bij Marion Hommels, coördinator Ingenieursbureau, telefoonnummer 0111-452 273, of Paul van Tuil, afdelingshoofd, telefoonnummer 0111-452 410. Meer informatie over de gemeente vind je op onze website www.schouwen-duiveland.nl.

Belangstelling?
Je kunt tot en met zondag 11 februari 2018 solliciteren met het online sollicitatieformulier. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Goverment Administration, International relations, Project management, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, 24 hours, Prov. Zeeland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.