EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

The Mission of Management Events is to bring together the visionary leaders of the world. Key figures: turnover 28+ Million, 12+ countries, 250+ employees.  

Wij groeien en zijn op zoek naar Sales professionals om ons gedreven en energieke team in Amsterdam te versterken.
 

  • Bekijk deze video: Opportunities for Sales Professionals >>
  • Motiverende competities en rewarding structuur. Work SMART, play hard!
  • Gave incentives naar bijvoorbeeld Lapland, Barcelona en Dubai
  • Ontwikkeling van jouw sales carriere van onboarding training tot verdere ontwikkeling als sales professional
  • Een kans om voor een groeiend bedrijf te werken met een innovatief BtoB concept een waardevolle dienstverlening om aan je klanten te verkopen
  • Unieke familieachtige cultuur met een netwerk van 300 talenten uit meer dan 11 verschillende landen
  • Werken voor een bedrijf dat constant bezig is verder te ontwikkelen! Wij steken een hoop efforts in de groei van onze mensen en de waarde die wij leveren aan onze klanten!

Heb jij passie voor Sales, dan willen wij jou graag leren kennen!

Solliciteer via de link en laten we snel in contact komen!

Voor nadere informative kun je contact opnemen met Talent Acquisition Specialist Marika Hiltunen

Klik op “Solliciteer nu”

Op onze BtoB events matchen wij ICT dienstverleners en advies organisaties met strategisch besluitvormers van de top van het bedrijfsleven die spelen met vraagstukken op het gebied van ICT en strategie. Dit doen wij door middel van een geavanceerd matching systeem.

Als Account Manager New Business ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van de samenwerking met dienstverleners ICT en advies organisaties. Middels ons unieke business concept help jij klanten door consultative selling hun commerciele doelen te behalen.

Wij zoeken naar een persoon met passie voor sales en het vermogen om de behoefte van de klant boven water te krijgen en te verbinden aan onze oplossing. Jij bent een sales persoon van nature met een positieve houding en uitstekende sociale vaardigheden!

Match criteria: Consulting, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.