EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Heb jij een passie voor IT en affiniteit met logistiek? Draag bij aan ons superuser team en werk samen met verschillende kantoren wereldwijd.

Speel een grote rol in de systeemoptimalisatie van Samskip

Wij zijn continu bezig om onze bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen te verbeteren. Je voert beoogde veranderingen op IT-gebied door en bent verantwoordelijk voor de eerstelijns support van ons operationeel systeem (GFS en Oracle DB). Je staat onder leiding van de Manager Business Processes en ondersteunt de procesharmonisatie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor zaken die betrekking hebben op gerelateerde systemen (SAP en QlickView). Daardoor communiceer je met internationale collega’s, van Sydney tot Seattle, waardoor af en toe contact nodig is buiten kantooruren.

Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn het:

 • analyseren van een mogelijk applicatieprobleem en oplossen van de oorzaak (of doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling of leverancier);
 • verwerken, ontwikkelen, testen en implementeren van verbetervoorstellen in een functioneel ontwerp;
 • administreren van systeemwijzigingen en op tijd en volledig afhandelen van support tickets (JIRA);
 • beheren, analyseren en waar nodig opschonen van user accounts en (master)data (Oracle SQL);
 • opstellen van applicatiehandleidingen en organiseren van trainingen – later uit te breiden met een e-learning omgeving.

Weet jij jouw ambitie om te zetten in daden?

Je bent goed in staat mensen in te schatten, waardoor je op een sympathieke manier belanghebbenden helpt die over beperkte technische kennis beschikken. Door je integriteit werk je graag samen met collega’s uit andere kantoren, culturen en lagen van de organisatie. Zelfstandig en gedisciplineerd pak je problemen op en breng je in kaart waar we als organisatie nog het een en ander kunnen verbeteren.

Reageer direct als je beschikt over:

 • Een hbo-diploma, bij voorkeur op het gebied van informatietechnologie of logistiek.
 • Functionele kennis van databases, SQL, Microsoft Office-applicaties (liefst ook met MS Dynamics CRM).
 • Ervaring met business intelligence, bij voorkeur door ervaring met Qlikview.
 • Basiskennis van financiële systemen, bij voorkeur SAP FI.
 • Vanzelfsprekend ben je vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Groeien doe je bij Samskip

Werken bij Samskip betekent iedere dag aanwezig zijn in een internationale werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Onze motiverende werksfeer ontstaat doordat we verbondenheid, saamhorigheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Jij kunt het verschil maken met jouw ambitie, wij maken het verschil voor jou met veel aandacht voor jouw talenten en carrièremogelijkheden.

Daarnaast bieden we je:

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand.
 • 28 vakantiedagen.
 • Een pensioenvoorziening.
 • Een tegemoetkoming in woon-werkverkeer.

We don’t just move containers, we move careers forward too
Zet jouw allround kennis in, draag bij aan de systeemoptimalisatie van een internationaal bedrijf en bouw mee aan de toekomst. Solliciteer direct en upload jouw cv en motivatie via de “Solliciteer” button.

Over Samskip

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 625 miljoen euro is Samskip een van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen (in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië) en in totaal ongeveer 1400 werknemers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Applicatiebeheerder, Applicatie Engineer, Technisch Support Medewerker

Match criteria: Logistices and Supply Chain, ICT, Logistics & supply chain, Mobile development, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Who previously held this position? This seemingly straightforward question will tell you whether that person was promoted or fired or if he/she quit or retired. That, in turn, will provide a clue to whether: there’s a chance for advancement, employees are unhappy, the place is in turmoil or the employer has workers around your age.