EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Feb 082018
 

Wie zijn we:
Klanten die hun server- en netwerkapparatuur het beste gunnen, kiezen voor Global-e Datacenter: veilig, ruim, koel, 99,99% uptime-garantie en ISO-27001 gecertificeerd.

Global-e Datacenter (2009) is een carrier-neutraal datacenter en beschikt naast een eigen glasvezelring naar Amsterdam over de beste verbindingsmogelijkheden in het zuiden van Nederland.

Ons datacenter ligt midden in de driehoek Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven. Is goed bereikbaar over de A27 en A58 en is gevestigd in een vrijstaand pand waar je voor de deur parkeert.

Maar onze relaties komen niet alleen voor de veilige omgeving en hoge beschikbaarheid naar ons datacenter. Onze klantgerichtheid, flexibiliteit én technische knowhow maken dat ze zich ook bij ons thuis voelen. Wij kennen onze klanten bij naam en begrijpen waar ze het over hebben.

En omdat soms één datacenter niet genoeg is, beschikken we over een tweede locatie. Een ideale uitwijklocatie, op vijf kilometer hemelsbreed, die direct verbonden is met ons eigen glasvezelnetwerk. De ideale oplossing voor klanten die elk risico, hoe klein ook, uit willen sluiten.
 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een jonge en ambitieuze

 

Accountmanager

die op een positieve manier wil bijdragen aan de verdere groei van ons datacenter.

Jouw missie:
Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons klantenbestand (new business) en het onderhouden van een goed contact met onze bestaande relaties. Je bent energiek, hebt een duidelijk doel voor ogen en laat je hier niet van afleiden.

Samen met de Directeur worden de sales doelstellingen bepaald, waarna je er zelfstandig mee aan de slag gaat. Acquisitie vindt o.a. plaats door middel van netwerken en het bezoeken van potentiele en bestaande klanten. Daarnaast geef je rondleidingen en/of presentaties aan geïnteresseerden.
Het uitwerken en opvolgen van offertes behoort ook tot jouw taken en je bent klanten altijd behulpzaam bij vragen en/of problemen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en komt zelf met ideeën voor de sales en marketing.

Dit zien we graag terug in jouw profiel:

  • afgeronde Hbo-opleiding in een commerciële richting;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • grote mate van zelfstandigheid en een goed gevoel voor dienstverlening;
  • affiniteit met en kennis van datacenters is een pre.

Wij bieden:
Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij moedigen medewerkers aan om initiatief te nemen en te komen met nieuwe ideeën. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een salaris conform je kennis- en werkervaring.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in Midden-Brabant.

Meer informatie of solliciteren?
Kijk op onze website ( www.global-datacenter.nl) voor meer informatie over onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald Voermans, directeur Global-e Datacenter, via telefoonnummer 0161-888874 of per e-mail  r.voermans@global-datacenter.nl. 

Direct reageren?
Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV – kun je achterlaten via onze  sollicitatiepagina t.a.v. mevrouw Laetitia van Rijsbergen (HRM).
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Match criteria: ICT, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Should I Hire You? The most overlooked question is also the one most candidates are unprepared to answer. This is often because job applicants don't do their homework on the position. Your job is to illustrate why you are the most qualified candidate. Review the job description and qualifications very closely to identify the skills and knowledge that are critical to the position, then identify experiences from your past that demonstrate those skills and knowledge.
Questions to ask
What can you tell me about your new products or plans for growth? This question should be customized for your particular needs. Do your homework on the employer’s site beforehand and mention a new product or service it’s launching to demonstrate your research and interest. The answer to the question will give you a good idea of where the employer is headed.