EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Jan 302018
 

Parttime DTP-er voor 32 uur Vandersterre Holland B.V., Bodegraven V andersterre Holland B.V. is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, verpakker en dienstverlener van Hollandse kaasspecialiteiten. We zijn onderscheidend door onze creatieve en innovatieve aanpak. Onze klanten bevinden zich in de kanalen retail, discount, out-of-home, speciaalzaken en markthandel. Binnen het Marketing & Development-team ontwikkelen we kaasspecialiteiten onder diverse merken, concepten en private labels voor alle marktsegmenten, zowel nationaal als internationaal. Wij zoeken per direct een enthousiaste: Parttime DTP-er voor 32 uur Word jij dolgelukkig van programma’s als Indesign, Illustrator en Photoshop? Heb jij passie voor food? Ben jij in staat een briefing van een opdracht door te vertalen binnen één van de vele huisstijlen van onze merken? En wil je meegroeien binnen ons dynamische marketingteam. Dan ben jij die creatieveling die we zoeken! Je bent verantwoordelijk voor: Het opmaken van POS-materiaal voor onze verschillende kaasmerken en concepten, online en offline. Het opmaken van productbrochures en magazines. Het opmaken van klantgerichte materialen zoals advertenties en folders. Bestellen van materialen en contact onderhouden met leveranciers. Het uitwerken van voorstellen voor winkelbelettering. Meedenken in creatieve oplossingen bij conceptontwikkeling. Ondersteunen in fotografie-opdrachten. Wij verwachten van jou: Afgeronde grafische opleiding op minimaal MBO niveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Uitstekende kennis van Indesign, Illustrator en Photoshop. Kennis van de regels voor het aanleveren van drukwerk bestanden en opmaak van online bestanden. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je werkt gestructureerd, houdt van aanpakken, bent een pietje precies, hebt aandacht voor kwaliteit en kunt zelfstandig naar deadlines toewerken. Woonachtig in de nabije omgeving van Bodegraven. Je hebt een streepje voor als…: Je feeling hebt voor het schrijven van teksten. Een passie hebt voor fotografie. Sociale media je hobby zijn en je er meer over wil leren, zodat je ons kunt helpen online marketingactiviteiten naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij bieden Vandersterre Holland B.V. is een solide en innovatieve onderneming. Je werkt samen met een professioneel en ambitieus jong marketingteam. Wij bieden een marktconforme salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij interesse in deze functie én voldoe jij aan ons profiel? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV en pasfoto! Jij kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier . Voor vragen en meer informatie over de functie van Parttime DTP-er voor 32 uur kun jij contact opnemen met de Marten Bakker, Commercieel Directeur Nederland op telefoonnummer 0172-606111. Trefwoorden: Parttime DTP-er voor 32 uur, Vacature, sociale media, MBO, Marketing, Groothandel / Handel, social media, Zuid-Holland, Bodegraven, Gouda, schrijven van teksten, communicatie, grafische opleiding, promotiemateriaal, indesign, Illustrator, Photoshop, drukwerk, POS-materiaal, kaasmerken, dtp werkzaamheden, grafisch vormgever, grafische vormgeving, Zoetermeer Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Meer informatie >>

Match criteria: Retail, Trade, Food, Beverage & Dairy, Job, Advertising, Design, 24 hours, Prov. South Holland, Prov. Utrecht, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
What Would The Person Who Likes You Least In The World Say About You? Highlight an aspect of your personality that could initially seem negative, but is ultimately a positive. An example? Impatience. Used incorrectly this can be bad in a workplace. But stressing timeliness and always driving home deadlines can build your esteem as a leader. And that'??s a great thing to show off in an interview.
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.