EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Korte omschrijving

Heb jij een hart voor vastgoed- en gebiedsontwikkeling in de provincie Zuid-Holland en Noord-Brabant en kennis van vastgoed? Gevoel en interesse voor marketing- en verkoopstrategieën?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als verkoopmanager streef je naar de meest optimale product-/marktcombinatie bij nieuwbouwprojecten. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de beste marketing- en verkoopstrategie bij verschillende nieuwbouwprojecten in de provincie Zuid-Holland en Noord-Brabant.
 
Als verkoopmanager zorg jij ervoor dat jouw concept de beste prijs- en productcombinatie heeft en optimaal past bij de wensen en behoeften van potentiële klanten. De door jouw bedachte marketing- en verkoopstrategie zorgt ervoor dat je de interesse van potentiële klanten vasthoudt, zodat zij ook daadwerkelijk overgaan tot het kopen van een huis van het betreffende project. Tijdens dit proces speel je een belangrijke rol in de klantgerichtheid en heb je een sturende rol richting externe partijen zoals makelaars, reclamebureaus en notarissen.

Verdere taken en verantwoordelijkheden:

 • In kaart brengen van de doelgroep en de woonbehoefte/wensen achterhalen;
 • Adviserende rol naar projectontwikkelaars in de selectie van co-makers;
 • Opstellen van een marketing en salesplan en deze presenteer je aan de investeringscommissie.

Wat zoeken wij?

Als verkoopmanager heb je:

 • minimaal een afgeronde hbo- opleiding in de richting van MER, vastgoed of makelaardij;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten in de provincie Zuid-Holland en/of Noord-Brabant;
 • door eerdere werkervaring ruime vastgoedkennis opgedaan;
 • aantoonbare affiniteit met marketing- en verkoopstrategieën. 

Jouw belangrijkste expertise:

 • vastgoedadvisering;
 • verkoopmanagement;
 • marketing en communicatie.
   

Om succesvol te zijn als verkoopmanager ben je instaat om de wensen en behoefte van je doelgroep te achterhalen en dit te vertalen naar een marketing- en communicatieplan. Je bent gedreven om een optimaal resultaat te behalen, waarbij de woningen voor de juiste prijs worden verkocht. Daarnaast ben je sensitief, beschik je over overtuigingskracht en kun je goed schakelen met verschillende stakeholders. Je bent zelfsturen, planmatig en procesmatig sterk ontwikkeld, zodat je de juiste verkoopstrategie kunt uitrollen.

Match criteria: Real estate, Facility, Sales representative, 40 hours, Prov. Utrecht, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What skills and experiences would make an ideal candidate? This is a great open-ended question that will have the interviewer put his or her cards on the table and state exactly what the employer is looking for. If the interviewer mentions something you didn’t cover yet, now is your chance.