EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Princen Brouwerijen is gevestigd onder de rook van Amsterdam in Halfweg en mag gezien worden als één van de grootste brouwerijen onder de kleintjes. Princen Bier staat voor een puur, zuiver en traditioneel gebrouwen pils met een royale smaak. Het Hollandse water verrijkt met mineralen prikkelt de smaakpapillen. De frisse afdronk die Princen Bier zijn plaats onder de ‘lichte’ bieren geeft, vindt zijn oorsprong in het alcoholpromillage van vijf procent. 

Wij zijn op zoek naar een:

Wij zoeken voor deze functie een commercieel gerichte kandidaat die stevig in zijn schoenen staat, in staat is op een goede manier een team aan te sturen en een winnersmentaliteit heeft.
Daarnaast behoort de monitoring van het kwaliteitsmanagement tot de vaste taken. 

Functie eisen:

 • Afgeronde HBO-opleiding
 • Woonachtig in de randstad
 • Ervaring in de bierbranche
 • Commerciële instelling
 • In staat een team aan te sturen
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
   

Wij bieden:

 • Een passend salaris
 • Een uitdagende functie binnen een jong en bruisend team in de mooiste branche
 • Kansen om verder te ontwikkelen

Bij interesse in bovengenoemde functie graag een CV met motivatie naar: administratie@princenbrouwerijen.nl
 
Princen Brouwerijen 
T.a.v. Personeelszaken
Haarlemmerstraatweg 73G
1156 MK Halfweg

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Halfweg, Bedrijfsleider, Verkoper.

Match criteria: Food, Beverage & Dairy, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.