EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Gemeente in Twente

Een mooie vacature voor vergunningverlener bouw!

Wij zoeken voor onze klant een vergunningverlener Bouw bij een gemeente in Twente   32-36 uur per week

We zoeken een betrokken vergunningverlener Wabo die kansen ziet in nieuwe ontwikkelingen zoals de Omgevingswet en de andere veranderingen in de wet- en regelgeving rondom bouwen en daarop inspeelt.
Als vergunningverlener Wabo behandel je zowel enkelvoudige aanvragen als ook complexe meervoudige aanvragen omgevingsvergunningen Wabo. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van aanvragen omgevingsvergunningen en vooroverleggen met name voor de  activiteit ‘bouwen’. Hierbij toets je de plannen aan de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het bestemmingsplan, bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Daar waar nodig vraag je adviezen op bij diverse collega’s of instanties en handel je de aanvraag zelfstandig verder af. Daarnaast adviseer je het college, neem je zitting in projectgroepen en lever je een actieve bijdrage aan de invoering van de Omgevingswet.

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde en je hebt de cursus ABW 1 en 2 afgerond of je bent bereid deze te volgen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een open houding.
Je werkt graag samen, bent pro-actief en beschikt over de basishouding ja, mits in plaats van nee, tenzij waarbij je een goede afweging kunt maken tussen de verschillende belangen.
Ervaring binnen een soortgelijke functie is niet persé noodzakelijk.

 

Voor de functie van vergunningverlener bouw zijn goede arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld op minimaal een salaris van € 2591,- (aanloopschaal 9 CAR UWO) en maximaal € 4225,- (functieschaal 10) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je wordt voor de duur van 1 jaar aangesteld. Bij goed functioneren kan dit worden omgezet in een vaste aanstelling.

Voor meer informatie neem je contact op met Diana Katuin via telefoonnummer 06-10286670

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Goverment Administration, International relations, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. Overijssel, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.