EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

In deze uitdagende rol als teammanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling reparatie en onderhoud (ROB). Je bent actief in een leidinggevende rol met de verantwoordelijkheid voor een team wat op dit moment bestaat uit 20 medewerkers. Je levert een belangrijke bijdrage aan het continu verbeteren van de kwaliteit van onze processen en de verdere efficiëntieverbetering van de dagelijkse operatie waarbij optimalisatie van de leaserijdertevredenheid in je DNA zit.
Je hebt een scherp oog voor de prestaties van jouw afdeling en krijgt energie van het in gezamenlijkheid maximaliseren hiervan. Bovendien volg je de ontwikkelingen in de markt en vergelijkende markten en ben je in staat de eventuele impact hiervan te analyseren en door te vertalen naar verbeterinitiatieven voor jouw afdeling of organisatie.

Je bent een coachend leider en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je team en de individuele medewerkers. Je kunt goed andere invalshoeken belichten en hanteert een “helicopterview”. Je vertegenwoordigt en ondersteunt het team bij veranderingsprocessen en kwaliteitsontwikkeling. Je hebt affiniteit met continu verbeteren en voelt je goed in een dynamische omgeving. Als krachtig communicator creëer je draagvlak zowel binnen als buiten je team. Jouw ‘out of the box’ denkwijze maakt dat jij de ideale kandidaat bent voor deze vacante positie.

Herken je je hierin, dan ben jij wellicht de teammanager maintenance & repair waar wij naar op zoek zijn !

Je bent:

 • Analytisch
 • Creatief
 • Daadkrachtig
 • Inspirator
 • Kwaliteitsgericht
 • Netwerker
 • Organisatiebewustzijn
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Sterk in communicatie
 • Veranderingsbereid

Je bent continu bezig met het optimaliseren van processen en werkwijzen binnen je eigen team en in samenwerking met andere teams. Hierbij kom je actief vanuit samenwerking tot voorstellen en implementatie van deze verbeteringen. Je werkt nauw samen met de collega’s van operations, sales en finance. Je bent lid van het Fleet Services teammanagementteam en je levert een waardevolle bijdrage aan de gezamenlijke doelstellingen. Hierbij geef je vanuit jouw kennis en expertise richting aan de ontwikkelingen die van in-vloed kunnen zijn op jouw vakgebied en op de organisatie. Je wordt verder verantwoordelijk voor o.a. de volgende activiteiten: 

 • Continu op zoek naar innovatieve mogelijkheden ter verbetering van de effectiviteit en efficiency van processen en optimalisatie van de leaserijdertevredenheid;
 • (Door)ontwikkeling van periodieke en ad-hoc (performance) rapportages;
 • Herkennen en erkennen van verbetermogelijkheden en oppakken hiervan, zowel binnen het eigen team als binnen Athlon;
 • Het coördineren van de werkzaamheden van de afdeling in samenwerking met de seni-or medewerkers;
 • Participeren in én het leiden van (internationale) projecten;
 • Realiseren van de gestelde afdelingsdoelstellingen;
 • Vertalen van de strategie naar afdelingsplannen en bijbehorende KPI’s;

Je hebt de volgende vaardigheden:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bewezen resultaten in projectmatig opzicht;
 • Goed kunnen plannen en organiseren;
 • Effectieve communicatievaardigheden;
 • Ervaring met het managen van verandertrajecten;
 • Ondernemend, zowel strategisch als praktisch met een brede visie op after-sales;
 • Servicegerichte instelling
 • Strategie kunnen vertalen in afdelingsplannen- en doelstellingen
 • Succesvol track-record in leidinggeven

Je kunt het volgende verwachten:
Er staat je een uitdagende en zelfstandige functie te wachten binnen een dynamische organisatie. Je bent resultaatgericht, neemt en geeft verantwoordelijkheid, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering. Met jouw kennis, kunde, affiniteit en interesse in (moderne) technieken en ontwikkelingen hieromtrent, ga je bijdragen aan een groeiende en ambitieuze organisatie die doorlopend in ontwikkeling is. Daadkracht en oplossingsgerichtheid zorgen er bovendien voor dat je continu op zoek gaat naar mogelijkheden tot verbetering van het resultaat zowel vanuit kwalitatief als kwantitatief opzicht. Met jouw enthousiasme en passie weet je anderen te inspireren en te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Dit maakt jou de ideale match voor deze mooie functie. 

Geïnteresseerd ?
Dan horen we heel graag van jou ! Voor meer informatie kun je contact op nemen met Laura Tejedor Hermens, Senior Recruiter, via 06-12028508.
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de ‘Solliciteer’ button.

We zien je reactie graag tegemoet ! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Teammanager Maintenance & Repair, teamleider, team lead, onderhoud, reparatie.

Match criteria: Automotive, Operations, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. North Holland, Prov. Utrecht, Prov. Flevoland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.