EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Senior communicatieadviseur

Straal jij straks als onze senior communicatieadviseur onze kernwaarden warmte, openheid en vertrouwen uit en weet jij dit te vertalen in ons communicatiebeleid? Wij zoeken een:

Voor 36 uur per week op het Centraal Bureau in Hoorn. 

Wat ga je doen?
Als senior communicatieadviseur weet jij als geen ander verbinding te maken en je in te leven in onze zorgprofessionals en de ouderenzorg. Je bent een belangrijke schakel in de uitstraling van onze kernwaarde ‘Wij van Wilgaerden’ waarbij het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid, het blijven leren en het nemen van verantwoordelijkheid in relatie tot onze zorgprincipes ‘de cliënt voorop’ en ‘ouder worden, gewoon zoals je bent’.
Je adviseert de Raad van Bestuur en het management met betrekking tot het in- en externe communicatiebeleid. Door het proactief volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied en de organisatieontwikkelingen implementeer en ontwikkel je ons communicatiebeleid op strategisch en tactisch niveau. Adviseren zit ‘in’ je en je weet vanuit jouw professionaliteit communicatie op een hoger niveau te tillen en daarbij de juiste mediakanalen in te zetten. Je ontwikkelt en implementeert nieuwe communicatie-instrumenten. Bij dit alles weet je gebruik te maken van moderne communicatiemiddelen en -analyses en kom je met verfrissende ideeën. Je bent contactpersoon voor de media en draagt medeverantwoordelijkheid voor de externe communicatie en presentatie van de organisatie. Ten slotte neem je deel aan en/of leidt organisatiebrede projecten en beheer je de begroting rondom communicatie. 

Wat wij van jou verwachten
Onze ideale nieuwe collega is iemand met minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie. Wij zoeken een enthousiaste en ervaren senior communicatieadviseur met circa 8 tot 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, in een soortgelijke werkomgeving. Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van verschillende processen/projecten en het afstemmen van onze visie, strategie en kernwaarden van de organisatie op de in- en externe communicatie. Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie is een pré. Met jouw zelfstandige, goed georganiseerde werkhouding ontwikkel en evalueer je beleid en de communicatie-instrumenten van de organisatie welke bijdraagt aan de visie van Wilgaerden. Van nature ga je integer om met vertrouwelijke informatie, vind je makkelijk draakvlak en aansluiting op verschillende niveaus en voel je de organisatiedynamiek goed aan om dit te vertalen in de communicatie. Je bent initiatiefrijk, energiek en zowel klant- als resultaatgericht. Een stevige no-nonsense instelling en affiniteit met de Westfriese cultuur werken in je voordeel. 

Wat wij jou bieden

  • een uitdagende functie in een dynamische organisatie -waarbij leren en ontwikkelen belangrijke waarden zijn- en enthousiaste collega’s;
  • salariëring afhankelijk van ervaring conform cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, indicatie FWG 65;
  • goede arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je kunt gebruik maken van onze online Personeelsvoordeelwinkel. 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Cathy van Bussel (Adviseur Communicatie), 0229-28 77 28. Je motivatie en CV kun je vóór 27 december 2017 versturen via de ‘Solliciteer’ button. De eerste gesprekken vinden plaats op 16 en 17 januari 2018.
 
Over Wilgaerden
Wilgaerden biedt met uitstekende ouderenzorg een belangrijke bijdrage aan het welzijn van ouderen in West-Friesland. Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen. Wij zetten alles op alles om mensen te ondersteunen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. Waar mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis op een van onze locaties in de buurt. Wilgaerden verbindt zorg en ondersteuning met aandacht: ouder worden, gewoon zoals je bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Medical Practice, Advertising, 40 hours, Prov. North Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.