EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Food productiebedrijf in Leerdam.

De stamgegevens beheerder zal het proces van dataverzameling voor het ERP systeem beschrijven en faciliteren. Aangezien de stamgegevens beheerder verantwoordelijk is voor het proces aangaande de verzameling van stamgegevens en NIET voor de inhoud van de stamgegevens zal hij in eerste instantie de processen voor dataverzameling initieren en verzamelde data valideren. De stamgegevens beheerder is als zodanig verantwoordelijk voor de volledigheid en nauwkeurigheid maar niet voor de juistheid, integriteit en plausibiliteit van de stamgegevens

Er zijn drie zaken belangrijk bij de stamgegevens beheerder:
1. De stamgegevens beheerder is proceseigenaar van stamgegevens en GEEN Content eigenaar
2. De stamgegevens beheerder is gatekeeper van het Exact systeem en zal bepalen wanneer de ingevoerde data actief wordt in het systeem
3. De stamgegevens beheerder is verantwoordelijk voor het documenteren van de processen en zal toeleveranciers van stamgegevens aanspreken op het tijdig invoeren van deze
 
Wanneer we het hebben over stamgegevens is het van belang om aan te geven wat stamgegevens zijn. Stamgegevens bestaan uit informatie die noodzakelijk is binnen Exact om transactionele processen mogelijk te maken. 

De stamgegevens beheerder zal het proces van dataverzameling beschrijven en faciliteren. Aangezien de stamgegevens beheerder verantwoordelijk is voor het proces aangaande de verzameling van stamgegevens en NIET voor de inhoud van de stamgegevens zal hij in eerste instantie de processen voor dataverzameling initieren. De wijze waarop deze informatie zal worden aangeleverd zal gebeuren middels het opstarten van WORKFLOWS.
 

  • Minimaal een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van Informatica,
  • Aangevuld met MCSA, MCSE en/of MCITP gecertificeerd.
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen, Is in staat prioriteiten te stellen en werk klant –en servicegericht.
  • Enkele jaren werkervaring.

1.Betrokkenheid: In alles bewustzijn tonen en uiten aangaande de reflectie in financiele termen
2. Samenwerken: Voor zover dit niet indruist tegen vastgestelde procedures en autorisaties
3. Secuur: Van belang is de reproduceerbaarheid en accuratesse van de uitgevoerde wekzaamheden
4. Proactief: Werkzaamheden die routinematig zijn vereenvoudigen, barrieres wegnemen voordat deze zich voordoen

Uurtarief in overleg

Voor meer informatie neem je contact op met Marloes den Hartog-Pauw via telefoonnummer 06-19290046

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Construction, Trade, Food, Beverage & Dairy, Medical Practice, Information Technology (ICT), Job, ICT, Netwok engineer, 40 hours, Bachelor, Prov. South Holland, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.