EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Gezocht! Project Engineer met ervaring in ondergrondse infra

We zijn op zoek naar
Jou?

We zijn per direct op zoek naar een ervaren Project Engineer.

Ben jij een ervaren engineer met kennis van zaken op het gebied van ondergrondse infra en wil je werken bij een dynamische en groeiende onderneming? Krijg jij energie van technische uitdagingen en ben jij analytisch sterk? Ga jij door tot je de oplossing hebt gevonden en ben jij niet bang om je verantwoordelijkheid te pakken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid

Je werkt zelfstandig projecten uit van een eerste idee (schetsontwerp) tot een volledig product (definitief ontwerp). Hiervoor maak je hydraulische berekeningen, onderzoek je welk tracé het meest geschikt is en voer je overleg met stakeholders. Dat zijn onder andere in- en externe opdrachtgevers, collega engineers, adviesbureaus, nutsbedrijven, gemeenten, waterschappen en andere belanghebbenden. Je komt regelmatig op projectlocaties in het hele land voor overleg, om de situatie te schouwen en om feeling te houden met de praktijk. Je ondersteunt het inkoopproces met jouw technische inbreng. Daarnaast ben je beschikbaar als vraagbaak op het moment dat je project in uitvoering is.

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandag, 9.00 uur. Tijdens de “weekstart” neem je samen met je collega’s en de manager de werkzaamheden en de planning van de komende week door. Er komen weer drie nieuwe projecten aan, waarvan jij er één krijgt. Het betreft een uitbreidingsplan met 300 woningen in Zeewolde waarvoor een schetsontwerp en kostenraming moet worden opgesteld. Na de weekstart ga je verder met de begroting voor een nieuwe zakelijke aansluiting in Tilburg. De salesmanager heeft jouw begroting voor het middaguur nodig, zodat hij daarmee ’s-middags een voorstel kan doen bij de klant. Nadat je de begroting hebt doorgestuurd en toegelicht, maak je voor de middag nog een controleberekening om na te gaan of er in het centrum van Eindhoven nog voldoende capaciteit in het warmtenet beschikbaar is om een bestaande school aan te sluiten. 
Na de lunch stap je in de auto. Je hebt een afspraak in Breda met de beheerder van de woningbouwvereniging en onze aannemer om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor het ombouwen van een appartementencomplex van gas naar warmte. Hierna rijd je naar huis waar je de laatste hand legt aan de rapportage waarmee je het “voorlopig ontwerp” afsluit van een inbreidingsplan in Breda. Je sluit de dag af door de laatste mailtjes in je mailbox te beantwoorden.
Je kijkt terug op weer een goede en uitdagende werkdag! 

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als telefoon, laptop en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

Solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button! Je kan ook contact opnemen met Frank Soons, Manager Engineering, via 06-25142936. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Full-Time, Best, Project Engineer, Techniek

Match criteria: Electrical/Electronic Manufacturing, Mechanical engineering, Process Management, Facility Coordinator, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.