EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

fulltime – Veghel

Wij zoeken een ervaren marketingprofessional die kan bijdragen aan de uitbouw van Royal Canin’s portfolio. Draag met jouw strategische kennis bij aan belangrijke ontwikkelingen.

Realiseer groei door strategieën te ontwikkelen
Als Portfolio Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van Royal Canin’s portfolio. Je richt je specifiek op het portfolio kat binnen het special trade kanaal, ook wel de retailmarkt (dierenspeciaalzaken en tuincentra). Je brengt de belangrijkste ontwikkelingen van je portfolio in kaart en ontwikkelt en implementeert strategieën om verdere groei te realiseren. Hierbij houd je de strategieplannen op het gebied van communicatie, activatie en assortiment in de gaten. 

Enkele van jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het:

 • maandelijks analyseren van de resultaten en ontwikkelingen binnen je portfolio, waarbij je proactief kansen en bedreigingen signaleert en daarop inspeelt;
 • on time in full introduceren van internationale innovaties en relaunches;
 • optimaliseren en implementeren van je portfolioplannen, internationaal ontwikkelde campagnes en lokaal ontwikkelde initiatieven;
 • ontwikkelen van een jaarplan voor je portfolio binnen Nederland, gebaseerd op de internationale strategie, de lokale BU-strategie en de ontwikkeling van je portfolio en categorie;
 • optimaal uitvoeren van je budgetverantwoordelijkheid.

Jij grijpt elke kans om jezelf te ontwikkelen
Wij wachten niet totdat iets in onze schoot valt, maar gaan zelf op zoek naar succes en nemen de verantwoordelijkheid voor wat dan ook. Zo ben jij ook. Je bent een ervaren projectmanager met een strategisch organisatietalent, waardoor je efficiënt en met maximaal resultaat werkt. Daarbij kun je moeiteloos vanuit het merk denken en houd je continu het beoogde resultaat in gedachten. Vanzelfsprekend heb je een passie voor honden en katten. 

Onze ideale Portfolio Manager beschikt over:

 • Een wo-diploma, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde of marketing
 • 4-6 jaar werkervaring in een marketingomgeving (denk aan brand- of portfoliomanagement)
 • Kennis van consumer insights, branding, strategieontwikkeling en communicatie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)

Werken bij Royal Canin; jij komt op de eerste plaats
Bij Royal Canin – een divisie van Mars – is een baan niet zomaar een baan. Je kunt rekenen op een loopbaan waar je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen. We zien de waarde in van onze mensen en daarom vullen we ons uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket aan met tal van ontwikkelingsprogramma’s die jou als associate bedanken en inspireren. Mede hierdoor zijn we een trotse nummer 2 op de 2017 lijst van Great Places to Work in Nederland.

Je kunt o.a. rekenen op:

 • Een aantrekkelijk salaris & bonuspakket op basis van succes
 • Een bijdrage aan en korting op je ziektekostenverzekering
 • Een pensioen o.b.v. 90% premievrije middelloonregeling
 • Mentoring, coaching en een breed aanbod aan opleidingen en trainingen

Maak je ambities waar bij Royal Canin en werk mee aan een modern bedrijf dat duurzaamheid stimuleert. Wij geven je wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en je krijgt de beste mensen om je heen om je daarbij te helpen. 

Zet je strategische kennis in en maximaliseer de omzet van je portfolio. Vergezel ons op ons avontuur en stuur je cv en motivatie via de ‘Solliciteer’ Button

Meer weten over deze functie? Neem contact op met ons Recruitment Team en bel naar +31 (0) 413 383730. 

Royal Canin: al 50 jaar expert in gezonde voeding op maat 
Royal Canin is een toonaangevend merk op het gebied van gezondheidsvoeding voor kat en hond. We ontwikkelen voeding op basis van de waarden ‘Kennis & Respect’. Door onze nauwe samenwerkingen met fokkers en dierenartsen staat de gezondheid van kat en hond centraal. We opereren in 71 landen en hebben diverse perspectieven en meningen, maar onze 75.000 associates worden wereldwijd verenigd door onze Vijf Principes: Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiëntie en Vrijheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Veghel, Marketing Medewerker, Marketeer, Vertegenwoordiger, Projectmanager

Match criteria: Trade, Food, Beverage & Dairy, Advertising, Product management, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Explain A Complex Database To Your Eight-Year-Old Nephew Explaining public relations, explaining mortgages, explaining just about anything in terms an eight-year-old can understand shows the interviewer you have solid and adaptable understanding of what it is they do. Do your homework, know the industry and be well-versed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.