EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Bekend bij Yacht

?Met een team van van vijf directe collega’s ondersteun je de collega’s binnen de organisatie. Je werkt telefonisch en onsite voor de locaties: Rheden, Renkum en Arnhem. 

 • Ondersteunt de ICT gebruikers bij standaard problemen (1e / 2e lijns ondersteuning) op diverse locaties
 • Lost problemen en storingen op binnen de digitale werkplek omgeving (inclusief printers, telefoons, mobiele telefoons, andere mobiele devices, e.d.) op de verschillende locaties en voert probleem management uit op veel voorkomende incidenten en voert verbeteringen door
 • CMDB werkzaamheden
 • Inkoop werkzaamheden

 • Afgeronde MBO / MBO+ opleiding (minimaal niveau 4) 
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring als IT Supportmedewerker 
 • Vaardigheden: gestructureerd en op een projectmatige manier kunnen werken
 • Stressbestendig, teamplayer, communicatief
 • In het bezit van een rijbewijs

 • Een tijdelijke baan tot en met februari, met optie tot verlenging. 
 • Een fulltime inzet 

 

Voor meer informatie neem je contact op met Eeske van de Vendel via telefoonnummer 06-20721917

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Production, ICT, 40 hours, Prov. Gelderland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Explain A Complex Database To Your Eight-Year-Old Nephew Explaining public relations, explaining mortgages, explaining just about anything in terms an eight-year-old can understand shows the interviewer you have solid and adaptable understanding of what it is they do. Do your homework, know the industry and be well-versed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.