EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

De opdrachtgever is bekend bij Yacht.

Planning maakt net als Internal Sales, Logistics & Warehousing en Inkoopplanning onderdeel uit van de Supply Chain afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Als Hoofd/Coördinator Planning ben je de expert en sparringpartner op jouw vakgebied tussen Sales en 5 verschillende en zelfstandig producerende afdelingen.
 
Samen met je team (4 FTE) zorg je voor een optimale productieplanning op korte en lange termijn. Je hebt oog voor efficiencyverbetering en flexibilisering van het planningsproces. Vanuit een helikopterview analyseer je alle planningsprocessen en optimaliseer, standaardiseer en structureer jij waar nodig. Je ziet een uitdaging in het optimaliseren van strategisch voorraadbeheer en volgt daarvoor trends en ontwikkelingen op planningsgebied. Als leidinggevende zorg je bovendien voor een goede en dynamische samenwerking binnen het team. Bovendien zorg je voor het opzetten en uitvoeren van verbetertrajecten samen met Sales en/of Productie.
 

  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding richting Logistiek en of (technische) Bedrijfskunde;
  • Ruime en relevante werkervaring binnen een productie organisatie;
  • Een analytische en stevige persoonlijkheid, die in een hectische en resultaatgerichte omgeving zelf het overzicht kan behouden;
  • Het vermogen om logistieke processen snel in kaart te brengen en om te zetten in concrete plannen en verbeteracties;
  • Ervaring in en bekend met ERP systemen;
  • Ambitie, analytisch inzicht, resultaatgerichtheid en je bent bovenal pro-actief;
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende kennis van MS Excel;
  • Ervaring met Demand Planning / Sales Forecasting.

Passende, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie neem je contact op met Nanda Wiegers via telefoonnummer 06-51264907

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Construction, Metal, Trade, Food, Beverage & Dairy, Medical Practice, Logistics& Supply Chain, Job, Logistics & supply chain, Manufacturing, 40 hours, Bachelor, Prov. Overijssel, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.