EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Een karakteristiek dorp, volop in ontwikkeling, gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Een fijne omgeving om te wonen, te werken, te recreëren en te genieten: dat is de gemeente Eersel. Het gemeentebestuur, de medewerkers en de inwoners zetten zich gezamenlijk in voor de toekomst van de ‘’Parel van de Kempen’’.

Wij kijken als gemeente kritisch naar onszelf met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staan daarbij centraal. Eersel staat bekend om de contente mens, wij streven naar de contente klant. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel. 
 

Gemeente Eersel heeft een vacature voor een

 

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

voor 36 uur per week

De beleidsmedewerker RO is werkzaam binnen het team Ruimte. Hieronder vallen de volgende taakvelden: Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Verkeer en Vrijetijdseconomie. Het team bestaat uit acht medewerkers die zich bezighouden met de ruimtelijke vertaling van de meest uiteenlopende (her-)ontwikkelingsprojecten. 
Binnen het team Ruimte ben je verantwoordelijk voor diverse ruimtelijke projecten, naar aanleiding van particuliere verzoeken en herzieningen van ruimtelijke plannen. Het betreft, op het gebied van ruimtelijke ordening, met name plannen en projecten in het buitengebied. De beleidsmedewerker RO houdt zich op strategisch en tactisch gebied bezig met structuurvisies, bestemmingsplan MER buitengebied en de ontwikkeling van het buitengebied (transitie veehouderij, ontwikkelingen agrarische en toeristische sector). 
Je treedt regelmatig op als projectleider. 

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening?

  • het verstrekken van informatie op het gebied van ruimtelijke ordening aan inwoners en bedrijven en helder uitdragen van het gemeentelijk beleid;
  • het adviseren van het management en bestuur in brede zin over ontwikkeling van het ruimtelijke ordeningsbeleid, bestemmingsplannen en andere ruimtelijke procedures;
  • het verrichten van analoge/digitale werkzaamheden binnen planologische procedures, inclusief het verzorgen van de administratief-juridische begeleiding van bestemmingsplannen;
  • het begeleiden van de wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro;
  • naar aanleiding van een verzoek advies voorleggen aan het college en/of gemeenteraad op het gebied van de ruimtelijke ordening;
  • het organiseren van en deelnemen aan in- en externe overlegverbanden met diverse externe partijen als ingenieursbureaus, architectenbureaus, aannemers, waterschappen, rijks- en provinciale overheden, regionale samenwerkingsverbanden, bedrijven, burgers en andere partijen met als doel om gezamenlijk tot een goed plan te komen;
  • in samenwerking met het team Vastgoed zorgdragen voor de totstandkoming van anterieure overeenkomsten;
  • het behandelen van eventuele juridische vraagstukken.

Wat wordt van je verwacht?
We zoeken iemand die mensen enthousiast kan maken en mee kan nemen in de beweging die onze gemeente maakt richting de samenwerking. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, hebt een relevante opleiding en achtergrond en minimaal HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over ruime ervaring in het vak en over een zelfstandige werkhouding en flexibiliteit. Ook heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je ervaring met projectmatig en doelgericht werken. Belangrijke competenties zijn: resultaat-, klant-, en samenwerkingsgericht. 

Wat biedt Gemeente Eersel jou?
Wij bieden een vaste aanstelling voor 36 uur in de week (met een proeftijd van een jaar). We geven jou de ruimte om vernieuwend te werken. Je maakt deel uit van een enthousiast team. De functie wordt gewaardeerd in functieschaal 10. 

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan vóór woensdag, 3 januari 2018 je CV voorzien van motivatie via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie kun je terecht bij Nicky Fischer, telefoon 0497-531300. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 en 16 januari 2018 in de ochtend. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Beleidsmedewerker, Medewerker Beleid, Beleidsmedewerker RO, Ruimte, Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Verkeer, Vrijetijdseconomie, Overheid, Gemeente, HBO
 

Match criteria: Goverment Administration, International relations, 40 hours, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.