EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

YACHT

Mooie vacature voor een Adviseur Omgevingsbeleid

Het betreft 24 – 28 uur per week

Bij een gemeente in Flevoland heb je de ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Binnen een brede functie kun je werken aan diverse aspecten van jouw vakgebied. Verantwoordelijkheid, initiatief en scholing vinden wij belangrijk en in onze open cultuur en collegiale sfeer zal je je snel thuis voelen.
 
Voor het team van Ruimtelijke Ordening & Planologie bij de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.
Het werkveld RO&P (circa 5 formatieplaatsen) houdt zich in hoofdlijnen bezig met het omwikkelen van het omgevingsbeleid. Het omgevingsbeleid wordt vertaald in plannen en randvoorwaarden voor concrete projecten.
Daarnaast geeft het werkveld stedenbouwkundige adviezen en coördineert ze ruimtelijke initiatieven. Het begeleiden van planologische procedures is ook een onderdeel van de werkzaamheden, evenals de advisering aan het Grondbedrijf bij de uitvoering van gebiedsontwikkeling.
 

Wat ga je doen?

  • Je adviseert over omgevingsbeleid
  • Je levert een bijdrage aan de inhoud en de procedure van omgevingsplannen
  • Je coördineert  (complexe) bouw- en gebruiksinitiatieven in de rol van omgevingscoach
  • Je levert een bijdrage aan de implementatie van de Omgevingswet

 

  Voor de vacature van Adviseur Omgevingsbeleid pas jij in het volgende profiel:

Wat heb je gedaan?
– Je hebt een HBO-opleiding (bestuursrecht of planologie);
– Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht;
– Je durft risico’s te nemen;
– Je hebt ervaring met planologische procedures en regie op uitbesteed werk;
– Je hebt affiniteit met digitalisering van het omgevingsrecht;
– Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Het betreft een vaste baan.
Je zal een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden ontvangen en treft je het volgende aan:

  • Een dynamische werkomgeving en een flexibele werktijdenregeling;
  • Inspirerende collega’s en hulp en ondersteuning bij het uitoefenen van je functie;
  • Een nieuwe werkomgeving, ingericht volgens het concept Het Nieuwe Werken;
  • Een passend salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10 CAR UWO), bij een werkweek van 36 uur;
  • Een IKB-budget van 16,8% per maand.

Meer informatie

Wij kennen verder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Nieuwe collega’s worden de eerste periode begeleid door een mentor of een coach.
 

Voor meer informatie neem je contact op met Diana Katuin via telefoonnummer 06-10286670

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Goverment Administration, Ecology, 24 hours, Prov. Flevoland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.