EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 152017
 

Als MAIN accountmanager ken je jouw klanten persoonlijk. Hierdoor weet je wat er speelt in hun branche en waar jouw klanten behoefte aan hebben op het gebied van energie. Als accountmanager onderscheid jij je van de concurrentie door meer te doen dan alleen energie verkopen. Je adviseert hen op het gebied van inkoop en besparing. Doe jij graag zaken op een persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN!

Ondernemer in de regio Rotterdam
“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de regie in handen. Dat maakt het werken bij MAIN Energie zo leuk!” aldus Jaco Hendriksen – ruim 4 jaar accountmanager in de regio Arnhem. 

Als accountmanager ben jij ons gezicht in je eigen regio. Je runt in dat gebied je eigen business. Vanuit dat ondernemerschap richt je je niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen je netwerk. Zo ben je actief in regionale businessclubs en ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Op die manier bouw je een uitgebreid netwerk op dat je inzet in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast netwerk je ‘online’ door middel van social media zoals LinkedIn. Wegens grote potentie van deze regio zijn we op zoek naar een tweede collega die samen met de bestaande accountmanager het rayon verder wil uitbouwen.

Wekelijks contact met je collega’s
Elke week heb je een terugkomdag op ons kantoor in Diemen. Samen met je salesmanager neem je de resultaten door, behandel je klantcases, worden er marktupdates gegeven, deel je leermomenten met je collega’s en word je getraind op het gebied van energiekennis en commerciële skills. Ook geeft deze dag je de mogelijkheid acties op te zetten met de marketingafdeling en je administratieve zaken te voltooien.

“Je bent echt onderdeel van een team, ondanks de zelfstandigheid van de functie.” aldus Ger Top – ruim 9 jaar accountmanager in de regio Rotterdam.

MAIN Energie als werkgever
Sinds 2003 zijn wij dé energieleverancier voor de zakelijke markt en leveren wij duurzaam energie aan uiteenlopende bedrijven in diverse branches. We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, onze transparante manier van zakendoen en korte lijnen binnen de organisatie waardoor je snel kunt schakelen. Wij ontwikkelen samen en voor onze klanten innovatieve producten en diensten klanten die hen inzicht en grip geven op hun energie. Dit maakt dat we jaarlijks groeien in de continue veranderende energiemarkt. 

Dat is MAIN Energie als bedrijf, maar hoe zijn wij als werkgever? Kom het ervaren en je zult al snel ontdekken al snel dat de communicatie persoonlijk en face to face is en via korte lijnen verloopt. We benaderen niet alleen onze klanten persoonlijk maar ook onze ruim 120 werknemers. Daarnaast zul je zien dat er hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt. In de dagelijkse samenwerking en ook met elkaar bij bedrijfsuitjes.

Sinds medio 2017 is MAIN Energie onderdeel van Audax Energía. MAIN is een snelgroeiende energieleverancier met de focus op de zakelijke markt. 

Functievereisten

  • MBO/HBO achtergrond, met een commerciële opleiding, minimaal 3 jaar ervaring in een buitendienstfunctie in het B2B segment. Daarin ben je aantoonbaar succesvol geweest.
  • Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je bent een ‘ondernemer in loondienst’, maar je opereert wel in teamverband. Je bent dus ook een teamspeler.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid met flair.
  • Je hebt een duidelijk aantoonbare connectie met de regio Leiden.
  • Je weet online business te genereren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij deze functie hoort een marktconform basissalaris, aangevuld met een vaste onkostenvergoeding en provisie.
  • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering, kans op incentives en een bedrijfsbonus die kan oplopen tot 11% van het bruto jaarsalaris.
  • Je krijgt de beschikking over een representatieve (hybride) bedrijfsauto met een fiscale bijtelling van 14%, een mobiele telefoon en een iPad.
  • Ook bieden wij je alle kansen om je verder te ontwikkelen, door te leren en opleidingen en trainingen te volgen.

Solliciteren op de vacature Accountmanager Zakelijke Markt regio Rotterdam? 
Wil jij ondernemer worden in je eigen regio? Kunnen klanten op jou rekenen? Dan zijn wij naar jou op zoek! Stuur je CV en motivatie via de ‘Solliciteer’ button en onze corporate recruiter zal zo snel mogelijk iets laten horen.

Indien je nog vragen hebt dan staan we je graag te woord. Wij zijn bereikbaar via 088-0809120. Je kunt ook mailen met onze recruitmentafdeling via recruitment@mainenergie.nl. 

N.B.: Dit mailadres is niet bedoeld voor sollicitaties. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier.
http://www.werkenbijmainenergie.nl/nl/vacatures 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Rotterdam, Regio manager, Sales consultant.

Match criteria: Electrical/Electronic Manufacturing, Sales representative, Key Account Manager, 40 hours, Prov. South Holland, Prov. North Brabant, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Explain A Complex Database To Your Eight-Year-Old Nephew Explaining public relations, explaining mortgages, explaining just about anything in terms an eight-year-old can understand shows the interviewer you have solid and adaptable understanding of what it is they do. Do your homework, know the industry and be well-versed.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.