EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 142017
 

Food productiebedrijf in Leerdam.

De stamgegevens beheerder zal het proces van dataverzameling voor het ERP systeem beschrijven en faciliteren. Aangezien de stamgegevens beheerder verantwoordelijk is voor het proces aangaande de verzameling van stamgegevens en NIET voor de inhoud van de stamgegevens zal hij in eerste instantie de processen voor dataverzameling initieren en verzamelde data valideren. De stamgegevens beheerder is als zodanig verantwoordelijk voor de volledigheid en nauwkeurigheid maar niet voor de juistheid, integriteit en plausibiliteit van de stamgegevens

Er zijn drie zaken belangrijk bij de stamgegevens beheerder:
1. De stamgegevens beheerder is proceseigenaar van stamgegevens en GEEN Content eigenaar
2. De stamgegevens beheerder is gatekeeper van het Exact systeem en zal bepalen wanneer de ingevoerde data actief wordt in het systeem
3. De stamgegevens beheerder is verantwoordelijk voor het documenteren van de processen en zal toeleveranciers van stamgegevens aanspreken op het tijdig invoeren van deze
 
Wanneer we het hebben over stamgegevens is het van belang om aan te geven wat stamgegevens zijn. Stamgegevens bestaan uit informatie die noodzakelijk is binnen Exact om transactionele processen mogelijk te maken. 

De stamgegevens beheerder zal het proces van dataverzameling beschrijven en faciliteren. Aangezien de stamgegevens beheerder verantwoordelijk is voor het proces aangaande de verzameling van stamgegevens en NIET voor de inhoud van de stamgegevens zal hij in eerste instantie de processen voor dataverzameling initieren. De wijze waarop deze informatie zal worden aangeleverd zal gebeuren middels het opstarten van WORKFLOWS.
 

  • Minimaal een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van Informatica,
  • Aangevuld met MCSA, MCSE en/of MCITP gecertificeerd.
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen, Is in staat prioriteiten te stellen en werk klant –en servicegericht.
  • Enkele jaren werkervaring.

1.Betrokkenheid: In alles bewustzijn tonen en uiten aangaande de reflectie in financiele termen
2. Samenwerken: Voor zover dit niet indruist tegen vastgestelde procedures en autorisaties
3. Secuur: Van belang is de reproduceerbaarheid en accuratesse van de uitgevoerde wekzaamheden
4. Proactief: Werkzaamheden die routinematig zijn vereenvoudigen, barrieres wegnemen voordat deze zich voordoen

Uurtarief in overleg

Voor meer informatie neem je contact op met Marloes den Hartog-Pauw via telefoonnummer 06-19290046

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Construction, Trade, Food, Beverage & Dairy, Medical Practice, ICT, Netwok engineer, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.