EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 142017
 

IT Professional Aster.ICT, Alphen aan den Rijn Ben jij een ervaren IT Professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij verantwoordelijkheden op je nemen en de ruimte krijgen om nieuwe initiatieven te ontplooien? Dan zoeken wij jou. Maar eigenlijk vinden we het net zo belangrijk dat jij op zoek bent naar óns. Wij zijn Aster ICT. Wij helpen onze klanten efficiënter te werken door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen. Aster ICT is een groeiende organisatie met een hecht team van medewerkers. We zijn praktisch ingesteld, met een gezonde balans tussen mainstream en de allernieuwste tools. We vinden het belangrijk dat mensen houden van hun werk. Omdat ze zich willen blijven ontwikkelen, maar ook omdat je geluk op het werk meeneemt naar huis, en vice versa. Vanwege de groei van onze klantenportefeuille zijn wij per direct op zoek naar een fulltime IT Professional (m/v) Jij bent vanaf dag één klaar om volop met ons mee te draaien. Je versterkt ons team met jouw vaardigheden, kennis en ervaring. Als System Engineer neem je verantwoordelijkheden op je en toon je initiatief. Een afwachtende houding is uit den boze. Je komt zelf met ideeën voor nieuwe producten en deinst er niet voor terug om de boel soms wat op te schudden met onconventionele voorstellen. Verder wil je blijven werken aan je eigen ontwikkeling, zowel als persoon als binnen ons bedrijf, en kun je goed in teams samenwerken. Kennis van scrum en agile is een pre, maar geen vereiste. Ook vormen Microsoft- of Cisco-certificaten een aanbeveling. Functie-eisen: Tien jaar relevante ervaring HBO/WO-werk- en denkniveau Jij hebt gedegen kennis van… De verschillende Windows desktop versies De verschillende Windows Server edities en rollen zoals AD, DNS, RDS, Clustering, Virtualisatie kennis van zowel HyperV als VMware incl. fysieke en virtuele storage oplossingen HPE BL/DL serie servers Beheer tooling, waaronder SCCM, SCOM, SCVMM in Multi Tenant omgevingen Online backup oplossingen zoals Veeam Office 365/Azure Active Directory/Enterprise Mobility + Security Scripting – PowerShell scripts/Azure Automation Runbooks Networking; Fiber, xDSL, 4G, VRF, BGP, IPSec, Cisco, HP Procurve/Comware/Virtual Connect, Sophos UTM En het zou fijn zijn als je ook kennis hebt van… Linux DNS/Webhosting RES Workspace manager Application/MSI packaging Jij bent… Gedreven Proactief Een teamspeler Idealiter woonachtig binnen de randstad Wat wij bieden Een verantwoordelijke rol binnen een hecht en groeiend bedrijf midden in het Groene Hart. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren Interesse?  Stuur ons dan je CV en motivatie waarin je vertelt waarom juist jij in het Aster ICT team past. Doe dit via ons  Online Sollicitatieformulier . Voor vragen en meer informatie over de functie van IT Professional neem je contact op met Richard Vermeer op nummer 0172-722333. Website: Meer informatie >>> Trefwoorden: IT Professional, Windows Server , WO, HBO, ICT / Automatisering, Automatisering / IT, Netwerkbeheer, Zuid-Holland, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda, system engineer , applicatieberheer, networking, Linux, application, netwerkconfiguratie, Microsoft System Center, netwerkbeheerder, webhosting, systeembeheerder Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Meer informatie >>

Match criteria: ICT, ICT, Network maintenace jobs, Netwok engineer, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.