EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 132017
 

Zie jij als Teamleider Technische Dienst het als een uitdaging om samen met je collega Teamleider Technische Dienst het technische dienst team de volledig geautomatiseerde installaties optimaal te laten functioneren ?

Kloosterboer Delta Terminal B.V., onderdeel van de Kloosterboer-groep, is een volledig geautomatiseerd hoogbouw vrieshuis op de Maasvlakte (Rotterdam). Het vrieshuis is uniek in zijn soort en is daarmee state of the art in de koel- vries business. Recentelijk is er een aanzienlijke uitbreiding gerealiseerd in koel- en vriesopslag alsmede keur- en crossdock faciliteiten.

Kloosterboer is voor de Technische Dienst op zoek naar een fulltime:

Teamleider Technische Dienst

Als Teamleider Technische Dienst ben je verantwoordelijk, om met het team van de technische dienst, de volledig geautomatiseerde en logistieke installaties optimaal en efficiënt te laten functioneren en het beheer van de gebouwen.

Zie jij als Teamleider Technische Dienst de volgende werkzaamheden als een uitdaging?

 • Aansturen en coachen van de storingsmonteurs;
 • Houden van ontwikkel- en resultaatgesprekken en stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers;
 • Het in optimale staat brengen en houden van alle technische en volledig geautomatiseerde installaties;
 • In overleg met de Manager TD prioriteiten stellen betreffende de werkzaamheden die nodig zijn voor de optimale condities voor alle technische en logistieke installaties;
 • Opstellen en ten uitvoer (laten) brengen van het onderhoudsplan;
 • Contacten met de interne en externe organisatie (keuringsinstanties, leveranciers).

Heb jij als Teamleider Technische Dienst een:

 • HBO opleiding bv richting installatietechniek, elektrotechniek;
 • NEN 3140 certificaat;
 • Certificaat veilig werken op hoogte is een pre;
 • Kennis van PLC en besturingssystemen, frequentieregelingen, elektrotechnische installaties;
 • Goede kennis van geautomatiseerde systemen (excel, Word).

Ben jij als Teamleider Technische Dienst:

 • Een coachende en stimulerende leidinggevende;
 • Accuraat in de uitvoering van het werk en kwaliteitsgericht;
 • Besluitvaardig en innoverend;
 • Analytisch en verantwoord kostenbesparend.

Wat heeft Kloosterboer jou te bieden?
Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (met onder meer 28 vakantiedagen, pensioenvoorziening, premievrije WIA-verzekering, premievrije Anw-verzekering, studieregeling, cafetariasysteem en een doorlopend pc-privé project) zijn bij Kloosterboer prima in orde en passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Wil jij bij Kloosterboer komen werken?
Solliciteer direct online via onderstaande sollicitatiebutton.

Nog niet overtuigd om te solliciteren? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of andere mogelijkheden bij Kloosterboer.
Een (online) assessment vormt onderdeel van de procedure. Voor meer informatie over Kloosterboer kijk op: www.werkenbijkloosterboer.nl
Volg ons ook op LinkedIn!

De KLOOSTERBOER-GROEP, een familiebedrijf opgericht in 1925, verzorgt voor klanten uit de hele wereld onder andere de opslag, overslag en forwarding (over zee en land) van een uitgebreid pakket koel- en vrieslading alsmede projectlading. Hierbij moet gedacht worden aan onder meer vis, vlees, fruit, vruchtensappen, vruchtensapconcentraten, boter, melkpoeder, kaas en diepvries patat.
Met ruim 3 miljoen m3 / 500.000 ton opslagcapaciteit en meer dan 700 medewerkers in dienst, is Kloosterboer een van de grootste spelers in dit segment. Onze klanten zijn grote gerenommeerde bedrijven in de food-sector. Kloosterboer heeft vestigingen in IJmuiden, Velsen, Rotterdam, Vlissingen, Elst, Harlingen, Poeldijk, Harnes (Frankrijk), Bayside (Canada) en Dutch Harbor (Alaska), Zweden, Zuid-Afrika en is door de combinatie van faciliteiten en haar brede dienstverlening, toonaangevend in haar branche. Zo beschikt zij over de mogelijkheid om goederen te bewerken, te keuren, douanetechnisch af te handelen, te bemonsteren en schepen te laden en te lossen. Tevens is een aantal vestigingen uitgerust met een blendstation waar vruchtensappen op specificatie van de klant geproduceerd worden. Bij Kloosterboer wordt continue gewerkt aan kwaliteitsverbetering van haar dienstverlening waarbij de klant centraal staat.

Contact info
Bealien Schot -Sr. Corporate Recruiter a.i.- recruitment@kloosterboer.nl

 

Match criteria: Logistices and Supply Chain, Engineering, Job, Electric engineering, Manufacturing, Mechanical engineering, Facility Coordinator, 40 hours, Bachelor, Prov. South Holland, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.