EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 132017
 

Als supervisor customer support bij Pimm fungeer je als teamlead van een ongeveer 8 man sterk support team. De taken van een supervisor zijn gevarieerd. Jij bent verantwoordelijk voor het team, stuurt deze aan en werkt in de operatie zelf. Je zal 20-25% bezig zijn met het aansturen en verbeteren van processen op deze afdeling en de rest van de tijd ben je bezig met uitvoerende taken.

Jouw missie is om te zorgen dat de afdeling support haar KPI’s behaalt en het team naar maximale potentie functioneert. Hierin ben je meewerkend voorman(vrouw) waarin je het goede voorbeeld geeft en je teamleden coacht en begeleid. De supervisor zorgt ervoor dat de gebruikers van de Pimm shops naar volledige tevredenheid geholpen worden. Daarnaast ben jij de spil in het support team en dien je als eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Je kenmerkt jezelf door het weten te motiveren van je collega’s en hands-on verbeteringen door te voeren op de afdeling. Hiernaast weet je door middel van heldere rapportages de performance hoog te houden en optimalisatiepunten te identificeren en door te voeren.

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO
 • Fulltime inzetbaarheid
 • Werkervaring in een support gerelateerde functie
 • Excellente communicatievaardigheden. Dit uit zich in het makkelijk geven van feedback geven aan- en het coachen van het support team. Ook rapportages zijn bij jou helder en duidelijk
 • Je bent stressbestendig
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende partijen
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat van de afdeling
 • Je pakt problemen hands-on aan en gaat pro-actief te werk richting klanten en de interne organisatie
 • Coachen en mensen enthousiasmeren is jouw ding. Leidinggevende ervaring is een pré

Wat bieden wij jou?

 • Een ongekend goede werksfeer, bedrijfsuitjes, regelmatige gezamenlijke lunches en leuke borrels met een jonge en informele afdeling
 • Een kantoor waar je foto’s van wilt maken op een leuke en mooie locatie. Zeer goed bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal
 • Reiskostenvergoeding
 • Een baan bij 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

En wie zijn wij?
Wij zijn Pimm Solutions. Pimm Solutions helpt organisaties efficiënter in te kopen en levert een inkoopoplossing/centrale zakelijk webshop waarbinnen zakelijke cadeaus en attenties worden besteld, zoals taarten, bloemen, wijnen en cadeaubonnen. Dit doen we met ons platform Pimm®. Pimm Solutions is een jonge, informele organisatie die de afgelopen jaren steeds met meer dan 100% per jaar is gegroeid en momenteel gevestigd in de mooie monumentale Van Nelle fabriek in Rotterdam. Pimm Solutions heeft in 2015,2016 en 2017 meerdere prijzen gewonnen door haar snelle groei en innovatieve oplossing: tweevoudig winnaar van de FD Gazelle Award, benoeming Top 10 ondernemers van Nederland en benoeming in de Deloitte Fast50. Pimm Solutions werkt voor grote klanten als KPN, Adecco, Ministerie van Financiën, Exact, T-Mobile, PostNL, Ziggo en Bookit (Weekendjeweg.nl). Ons doel is om in 2019 het meest gebruikte B2B bestelsysteem in deze markt te zijn in Nederland en voeten aan de grond te hebben gezet in het buitenland.

Interesse?
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button.

Trefwoorden: teamleader, team lead, supervisor, manager, support, ecommerce.

Match criteria: Retail, Customer Service, Sales representative, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.