EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 132017
 

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Testen, Inspectie en Certificatie? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit, veiligheid en gezondheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veilige wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!
 

Voor corporate ICT van Kiwa zoeken wij een

Functioneel Beheerder Documenten en Rapportages
Rijswijk | Fulltime

 

Waar draait het om?
Kiwa is een snel groeiende internationale organisatie waarvoor samenwerking en betrouwbare, actuele en tijdige informatievoorziening enorm belangrijk zijn.
Zowel samenwerkingsvormen als technologie veranderen snel. Dit biedt voor Kiwa veel nieuwe mogelijkheden en wij willen mee in deze ontwikkelingen en daarbij hebben we medewerkers nodig die ons kunnen helpen om deze nieuwe wereld van steeds verdergaande digitalisering optimaal uit te nutten.
De ICT architectuur van Kiwa wordt vernieuwd, gebaseerd op diverse Microsoft Cloud diensten zoals Office365, SharePoint en Dynamics365.
Wij zoeken versterking met een ervaren Functioneel beheerder met focus Documenten en Rapportages nieuwe stijl, die het een uitdaging vindt om vooral vanuit de positie van de gebruiker te denken over verbetering van de informatievoorziening ten aanzien van rapportages, documenten en dashboards.

Wat ga je als Functioneel Beheerder precies doen?

 • Je bent de centrale vraagbaak voor collega’s bij alle voorkomende vragen die zij hebben over de bestaande informatiemogelijkheden;
 • Je beoordeelt de mogelijkheden van bestaande of nieuwe tools;
 • Je adviseert over de toepassingsmogelijkheden van die tools;
 • Je draagt zorg voor het beheer en de verdere ontwikkeling van alle in gebruik zijnde tools;
 • Je onderhoudt contacten met de leveranciers op basis van partnership.;

 

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de vestiging Rijswijk.
 

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?
Een enthousiaste en energieke persoon:

 • Met de behoefte om gebruikers in alle lagen van de organisatie verder te helpen en die bereid is soms een stapje harder te lopen als dat nodig is;
 • Die zich graag verdiept in nieuwe technologie en continu op zoek is naar verbetering in de werkwijze van de organisatie, collega’s en van zichzelf;
 • Die resultaatgericht werkt, goed kan samenwerken en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan
 • Die bijdraagt aan complexe vraagstukken, deze te analyseren en te vertalen naar concrete oplossingen;

 

Wat heb je verder in jouw bagage?

 • Je hebt een (bij voorkeur) afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • Je bent BiSL gecertificeerd;
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als Engels;
 • Je hebt geen problemen met (internationaal) reizen
 • Je woont binnen redelijke reisafstand van Rijswijk;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;

Wat zetten wij daar tegenover?
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek. Denk hierbij in ieder geval aan:

 • Zeer goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een collegiale en informele werksfeer
 • Flexibele werktijden
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificatie bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Enthousiast?
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert?
Stuur dan nu direct je CV en motivatie, voor 22 december 2017, via de sollicitatiebutton.  Heb je nog vragen over deze functie of over werken bij Kiwa? Dan kun je contact opnemen met Mariska Wagemans (HR), 088-9984540.
Functie-inhoudelijk kun je contact opnemen met John van de Plas (Manager ICT), 088-9984765.
Wij maken graag kennis met je!

Meer informatie over ons bedrijf? Zie www.kiwa.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Functioneel Beheerder Documenten en Rapportages Vacature Rijswijk, ICT, IT, Informatica, Systeembeheerder, Functioneel Beheer, Zuid-Holland, HBO, Vacature Rijswijk  

Match criteria: Information Technology (ICT), Job, ICT, 40 hours, Bachelor, 2-5 years, Prov. South Holland, English, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.