EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

De startdatum van dit programma zal zijn op 05 maart 2018. Samen met gelijkgestemden zal je in een Engelstalige setting worden opgeleid. 

De developer van de toekomst moet behoorlijk wat in huis hebben om “future-fit” te zijn. Sec software programmeren is vaak niet meer genoeg. Naast een sterk analytisch denkvermogen, aanpassingsvermogen en creativiteit dien je communicatief vaardig te zijn, moet je kunnen presenteren, werken onder hoge druk met krappe deadlines én meerdere projecten tegelijk op je kunnen nemen. Kortom, er wordt van je verwacht om een duizendpoot zijn. Grote kans dat jij daar hulp bij kan gebruiken.
 
Ons MostDev talentprogram is er op gericht om jou te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Gedurende 2 jaar volg je een ontwikkelprogramma waarbij je de juiste certificaten behaalt voor je professionele ontwikkeling. Na 6 weken training start je op een opdracht die bij jou past in jouw woonregio.
 
Hoe ziet dat eruit? 
Kickstart van 6 weken: Fulltime training o.b.v. een praktijkcase waarbij je theorie gaat combineren met praktische opdrachten. Inbegrepen zijn:

  • Oracle Certified Associate – Java (OCA) certificaat
  • Professional Scrum Master (PSM-1) certificaat

Na de kickstart heb jij je certificaten behaald en ga je aan de slag bij een opdrachtgever. We leggen vervolgens de focus op jouw ontwikkeling verdeeld in 6 blokken van 8 weken. Hieronder valt o.a.:

  • Persoonlijke ontwikkeling: intervisie, coaching, e-study, workshops
  • Microsoft C# 70-483 certificaat
  • Security

Programmeren is vakmanschap en is niet voor iedereen weggelegd. Wij investeren graag in professionals met ambitie. Daarom zijn we op zoek naar talenten die in hunzelf willen investeren en stappen willen maken in hun carrière. Voorop staat dat jij jezelf binnen de IT wilt ontwikkelen als software developer. Om in aanmerking te komen voor ons MostDev talentprogram is het volgende belangrijk:

  • Heb je een afgeronde bèta opleiding of wil je graag de code in duiken?
  • Ook met maximaal 2 jaar werkervaring kunnen we je in dit programma een mogelijkheid bieden.

  • Ons talentprogramma duurt twee jaar, na deze twee jaar kun je doorstromen naar het medior en/of het senior programma. 
  • Je krijgt een contract van twee jaar aangeboden. Daarnaast mag je natuurlijk een mooi salaris verwachten met passende secundaire voorwaarden zoals een auto, laptop en mobiele telefoon. 
  • Je opdrachten zoeken wij op bereisbare afstand van je woonomgeving. Hierbij houden we rekening met zowel je reisafstand als met inhoudelijke uitdaging die een opdracht jou moet bieden. 

Voor meer informatie neem je contact op met Mark van Dommelen via telefoonnummer 06-83800059

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: ICT, Information Technology (ICT), Job, ICT, Mobile development, 40 hours, Bachelor, 2-5 years, Prov. North Brabant, Dutch, Assistant or Support

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.