EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Contiweb is mondiaal marktleider in de ontwikkeling, productie, sales en support of state-of-the-art web offset printpersen en web-fed auxiliaries voor een breed scala van commerciële, verpakking en label printapplicaties. Voor meer bedrijfsinformatie verwijzen we naar www.contiweb.com en onze bedrijfsfilm.

Voor de afdeling R&D zijn wij op zoek naar een:

Standplaats: Boxmeer

De functie
Als Teamcoördinator van de Software Engineering groep ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het ontwerp- en engineeringproces en geef je functioneel leiding aan een team van 6 software engineers. Je doet dit zodanig zodat jij er samen met je team voor zorgt dat systemen en modules beschikbaar zijn die voldoen aan de gestelde functionele specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het programmeren van software voor diverse nieuwe producten en je fungeert daarbij o.a. als kartrekker vanuit jouw expertise binnen diverse projecten. In jouw rol heb je aandacht voor de doorlooptijd van het project, de klantwensen, functionaliteiten en de prijs-kwaliteitverhoudingen.

Wij vragen

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur vanuit een achtergrond in Informatica, Mechatronica of Werktuigbouwkunde.
  • Je werkervaring als Lead of Senior Software Engineer heb je bij voorkeur opgedaan in de machinebouw.
  • Leidinggeven is niet nieuw voor je, maar ook wanneer je aantoonbaar potentieel richting een leidinggevende functie hebt is dit interessant voor ons.
  • Uiteraard ben je goed bekend met diverse softwaretalen, waarbij wij graag zien dat je in ieder geval ST, C en C# goed beheerst. Dit vul je aan met basiskennis van mechanische en elektrische componenten en kennis van regeltechniek.
  • Je hebt kennis van normen, veiligheidsvoorschriften, kwaliteits- en keuringseisen op het gebied van de machinebouw en je bent bekend met Real Time Operating Systems en PLC-besturingen.
  • Gezien het internationale karakter van onze onderneming beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een innovatieve, hightechomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro) op basis van leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Wanneer je belangstelling is gewekt en je jezelf herkent in deze functie komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatie en cv ter attentie van Joyce Beerens, Senior HR Officer. E-mail: joyce.beerens@contiweb.com

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Paul Slaats, Director R&D op telefoonnummer 0485-597519.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: ICT, Engineering, Job, ICT, Quality Assurance, Mechanical engineering, Mobile development, Facility Coordinator, 40 hours, Bachelor, Prov. North Brabant, English, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.