EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Contiweb is mondiaal marktleider in de ontwikkeling, productie, sales en support of state-of-the-art web offset printpersen en web-fed auxiliaries voor een breed scala van commerciële, verpakking en label print applicaties. Voor meer bedrijfsinformatie verwijzen we naar www.contiweb.com en onze  bedrijfsfilm.

Voor de afdeling R&D zijn wij op zoek naar een:

(Senior) Software engineer HMI
Standplaats: Boxmeer

De functie
Als (Senior) Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het programmeren van PC-software voor diverse nieuwe producten gerelateerd aan onze equipment. Je fungeert daarbij o.a. als kartrekker vanuit jouw expertise binnen diverse projecten. In jouw rol heb je aandacht voor de doorlooptijd van het project, de klantwensen, functionaliteiten en de prijs-kwaliteitverhoudingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitbesteding van programmeer werk aan (internationale) derden.
 
Wij vragen

  • Je functioneert op hbowerk– en –denkniveau en hebt bij voorkeur een opleidingsachtergrond in Informatica of technische computerkunde.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een technische (machinebouw) werkomgeving. Ook heb je al de nodige ervaring met projectmatig werken.
  • Uiteraard ben je goed bekend met diverse softwaretalen , waarbij wij graag zien dat je in ieder geval C#, C++ en Visual Basic beheerst.
  • Je hebt daarnaast uitgebreide kennis van PC’s/ Windows.
  • Normen, veiligheidsvoorschriften, kwaliteits- en keuringseisen op het gebied van de machinebouw zijn voor jou geen onbekend terrein.
  • Gezien het internationale karakter van onze onderneming beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een innovatieve, hightech-omgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro) op basis van leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Wanneer je belangstelling is gewekt en je jezelf herkent in deze functie komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatie en cv ter attentie van Joyce Beerens, Senior HR Officer. E-mail: joyce.beerens@contiweb.com.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Paul Slaats, Director R&D op telefoonnummer 0485-597519.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match criteria: Publishing, Information Technology (ICT), Job, ICT, Technical support, Mobile development, 40 hours, Bachelor, Prov. North Brabant, English, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
“What are your strengths and weaknesses?” It’s easy to talk about your strengths; you’re detail oriented, hard working, a team player, etc.–but it’s also easy to get tripped up when discussing your weaknesses, Teach says. Never talk about a real weakness unless it’s something you’ve defeated. “Many hiring managers are hip to the overused responses, such as, ‘Well, my biggest weakness is that I work too hard so I need try to take it easy once in a while.’ The best answer is to discuss a weakness that you’ve turned around, such as, you used to come in late to work a lot but after your supervisor explained why it was necessary for you to come in on time, you were never late again.”
Questions to ask
Do you offer continuing education and professional training? This is a great positioning question, showing that you are interested in expanding your knowledge and ultimately growing with the employer.