EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Algemeen
Wil jij jouw passie voor IT overbrengen op de nieuwe generatie? Ben jij in staat om een bijdrage te leveren aan een school die dit jaar is uitgeroepen tot de meest ideale mbo leeromgeving van Nederland? Lees dan verder!

Op de ICT academie worden studenten opgeleid tot medewerker ICT, ICT beheerder, applicatieontwikkelaar en netwerkbeheerder met als uiteindelijke doel het behalen van een MBO diploma. Kenmerken van de ICT Academie zijn: aandacht voor nieuwe technieken, praktijkgericht onderwijs, nadruk op zelfstandig leren. Daarbij is het onderwijsaanbod gebaseerd op wat gevraagd wordt door het bedrijfsleven.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste, flexibele en vakkundige leraar Servicedesk, die ervaring heeft in het bedrijfsleven. Wij zoeken een teamplayer die een duidelijke affiniteit heeft met de doelgroep. 

Taakomschrijving

 • De leerlingen op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
 • Het begeleiden van leerlingen op school en/of in de praktijk.
 • Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
 • Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
 • Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Kennis

 • Kennis van en ervaring met het vakgebied ICT-servicedesk ITIL .
 • Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken.
 • Kennis en ervaring met Windows client / server omgevingen
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office (MOS-niveau)

Vaardigheden

 • Vaardig in het overdragen van kennis.
 • Vaardig in het begeleiden en motiveren van leerlingen en het opzetten van onderwijsprogramma’s.
 • Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken.

Opleidingseisen

Afgeronde relevante Lerarenopleiding of een relevante Hbo-opleiding , aangevuld met een pedagogisch didactisch getuigschrift. Een aanstelling in opleiding met een aangepast salaris in de aanloopschaal 9 is bespreekbaar.

Bijzonderheden

 • Het maximum salaris voor een bevoegde leraar bedraagt € 4019,- bruto op basis van een fulltime aanstelling.
 • Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3610,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
 • Verder biedt het Koning Willem I College opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals facilitering van de (eventueel te volgen) opleiding, een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuikering.
 • Kandidaten met een herplaatsingsstatus worden, indien de vacature passend is, meegenomen in deze procedure.

Gesprekken

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 3.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. (Ronald) Meijerink (afdelingsdirecteur) via telefoonnummer 06-44669189. Solliciteren kan via de ‘Solliciteer’ button. In verband met vakantie is het gedurende de periode van 23 december tot en met 7 januari niet mogelijk om informatie in te winnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Full-Time, ‘s-Hertogenbosch, Leraar, Onderwijs, ICT, Servicedesk

Match criteria: Education, Information Technology (ICT), Job, ICT, Teacher, 40 hours, Bachelor, Prov. North Brabant, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.