EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Voor ons Servicekantoor zijn we op zoek naar een ambitieuze Junior Categorymanager Brood/Banket.

Weet jij precies waarom een volkorenbrood anders is dan een boerenbrood? Of waarom een Limburgse vlaai het aller lekkerst is? En hoe alle verschillende soorten samen tot een kwalitatief goed assortiment kunnen komen? Dan ben jij dé jonge professional met een gezonde dosis ambitie om op termijn door te groeien naar Categorymanager die wij zoeken! Door je doorzettings- en ontwikkelvermogen gaat jou dit ook zeker lukken. Je ondersteunt de eindverantwoordelijke Senior Categorymanager met onder andere het inkopen van producten, promotieplan, assortimentssamenstelling en categorieplannen. Je hebt hierbij veel contact met leveranciers, want je wil natuurlijk de beste deal maken voor Jan Linders én onze klanten. Naast leveranciers werk je binnen de organisatie ook nauw samen met andere afdelingen, bijvoorbeeld Marketing & Communicatie, Logistiek en Operatie. Bij deze mooie functie heb je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als commercieel vlak. Door de ontwikkeling die je gaat maken help je Jan Linders ook in het maken van de professionaliseringsslag in een nog meer resultaat- en klantgerichte organisatie. 

In deze functie rapporteer je aan de Senior Categorymanager en behoor je tot een team met 8 collega’s, waarmee je het beste kwalitatief goede assortiment neer gaat zetten. 

Ben jij de foodie die we zoeken? 

  • Je bent net klaar met je HBO studie Commerciële economie, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie, of hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Vanzelfsprekend heb jij al ervaring met de supermarktbranche en etenswaren door een (bij)baan;
  • Je bent in staat om initiatief te nemen bij collega’s en externe partijen zodat we de beste deal krijgen van je producten;
  • Beïnvloeden en relatiemanagement is voor jou een eitje, jij weet precies hoe jij je ideeën zowel intern als extern in de organisatie geïmplementeerd kan krijgen;
  • Als foodie ben je altijd op de hoogte van alle trends, ontwikkelingen en vraag omtrent alle vers artikelen;
  • Mensen zijn voor jou gesneden koek, waardoor je goed kan samenwerken;
  • Je bent in staat om gestructureerd en flexibel te werken in een stressvolle, dynamische omgeving.

Werken bij Jan Linders is niet alleen werken in een Retailomgeving. We blijven continu veranderen. In dit familiebedrijf werkt iedereen met echte passie om de hoogste kwaliteitsnormen voor de klanten te behalen. We werken in een informele, professionele omgeving met korte lijnen. Jij wordt onderdeel van een team waarin je veel kan leren van de (senior)Categorymanagers. Een belangrijke uitdaging voor je is het spiegelen van je verantwoordelijkheden ten opzichte van de leveranciers versus het belang van Jan Linders en de behoefte van de klant. Om je te stimuleren zodat je doorgroeit naar een volwaardige Categorymanager zal Jan Linders investeren in je persoonlijke- en commerciële ontwikkeling. 

Denk je dat jij diegene bent die wij zoeken? Overtuig ons met je motivatie en cv via de ‘Solliciteer’ button! We nemen dan zo snel mogelijk na je sollicitatie contact met je op. Wil je nog wat meer informatie? Dit kan bij –misschien wel je toekomstige collega- Jaap Bloot, via: jbloot@janlinders.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Nieuw Bergen, Categorymanager, Relatiebeheerder, Relatiemanagement.

Match criteria: Retail, Trade, Administration & Secretarial, Biotech/R&D/Sience, Job, Sales representative, 40 hours, Bachelor, Prov. Limburg, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.