EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Heb jij leidinggevende skills, ga je helemaal los op logistieke processen en wil jij bijdragen aan de groei van duurzame en winstgevende samenwerkingen voor Makro!? Voor de hub Dordrecht zoeken we een tijdelijke Manager Bezorging.

Als interim manager bezorging bij Makro beheers je alle aspecten van de Food Delivery Service. Een impactrijke rol, want door jou zijn horeca- en catering ondernemers met een delivery behoefte bij Makro tevreden. Je analyseert de bezorgprocessen en verbetert ze continu. Met jouw aanstekelijke enthousiasme en kennis weet jij je team en Makro medewerkers in sales en vestiging te overtuigen om het proces samen goed vorm te geven. Je zorgt ervoor dat jouw team optimaal presteert.

Verantwoordelijkheden:

  • Je realiseert de doelstellingen van de afdeling, met als speerpunten tevreden klanten door het juist en op tijd uitleveren van onze producten;
  • Je bouwt duurzame relaties op met klanten en collega’s op de sales en in de vestiging;
  • Je werkt volgens HACCP normen met de juiste inzet van onze IT systemen;
  • Je geef leiding aan het team van coördinatoren, administratie, pickers en chauffeurs;
  • Je beheert het proces van klantorder, pick, facturatie en transport tot in de puntjes en je maakt voorstellen ter verbetering.

Profiel:

  • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting;
  • 2 tot 6 jaar relevante logistieke management ervaring in Food service of vergelijkbaar;
  • ervaring met het implementeren van logistieke processen en IT systemen.

Wij bieden: 
Je komt terecht in een organisatie die volop kansen biedt en waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. De duur van de opdracht vindt in overleg plaats. De mogelijkheid tot het overgaan naar een dienstverband bij Makro is bespreekbaar. 

Interesse?
Solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Delft, interim logistiek manager, teamleider, team lead, transport.

Match criteria: Retail, Trade, Logistics& Supply Chain, Job, Logistics & supply chain, 40 hours, Bachelor, Prov. South Holland, Prov. North Holland, Prov. Utrecht, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Why Is There A Gap In Your Work History? Employers understand that people lose their jobs and it's not always easy to find a new one fast. When answering this question, list activities you'??ve been doing during any period of unemployment. Freelance projects, volunteer work or taking care of family members all let the interviewer know that time off was spent productively.
Questions to ask
What skills and experiences would make an ideal candidate? This is a great open-ended question that will have the interviewer put his or her cards on the table and state exactly what the employer is looking for. If the interviewer mentions something you didn’t cover yet, now is your chance.