EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 122017
 

Inkoper / Demand Planning Analist Babboe BV, Amersfoort Het alledaagse leven van een jong gezin net even wat gemakkelijker en leuker maken, dat is wat Babboe wil bereiken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen. Babboe BV is een jonge ambitieuze onderneming en jij kunt ons helpen onze doelstellingen te behalen. Babboe heeft een grote ambitie zowel in Nederland en internationaal. Babboe is in Nederland inmiddels een gevestigd merk in bakfietsen, Babboe is hier marktleider. En dat willen we overal worden! Om deze groei te realiseren, hebben we een sterk team nodig en op de afdeling operations mist daar op dit moment een analytisch sterke inkoper. Wij zijn op zoek naar een ondernemende, proactieve en vooral enthousiaste Inkoper / Demand Planning Analist (m/v, fulltime) De functie Babboe is op zoek naar een inkoper met sterk analytisch vermogen die een jong en snelgroeiend bedrijf kan ondersteunen op de afdeling operations. De afdeling operations houdt zich bezig met alle processen binnen de Supply Chain; inkoop, productie, assemblage en alle logistieke processen tot aan de eindgebruiker. Door de snelle groei van Babboe en haar assortiment, is ondersteuning op de afdeling gewenst. Functieomschrijving: (inter)nationaal inkopen van materialen/onderdelen voor onze bakfietsen en accessoires Verschillende coördinerende en administratieve werkzaamheden Je verzamelt en ordent relevante data, en voert controle uit op juistheid Je brengt advies uit, op basis van de opgestelde rapportages en uitgevoerde analyses Functie-eisen Een afgeronde opleiding op HBO niveau, 40 uur per week 2-5 jaar werkervaring in Operations/Supply Chain Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel Nederlands als Engels (verbaal en in schrift) Gestructureerd en zelfgemotiveerd, proactief, resultaatgericht, analytisch sterk en stressbestendig Goede kennis en gebruik van Excel en ERP Weet prioriteiten te stellen (en te verschuiven) binnen een zeer dynamische omgeving Salaris en voorwaarden Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij zijn een resultaat georiënteerd bedrijf. Bedrijfsprofiel Babboe Babboe B.V. is het initiatief van een aantal ouders die graag een goede bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders te hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is in 2006 de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatief goede en vooral handige bakfiets te ontwikkelen. In 2007 is Babboe gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes. In 2008 is Babboe geïntroduceerd in België, in 2010 in Duitsland, Frankrijk en Engeland en begin 2011 heeft Babboe ook Denemarken en Amerika veroverd. Inmiddels is Babboe BV marktleider binnen het 3-wiel bakfietssegment, heeft het een zeer goede naamsbekendheid, een grote klantengroep en een hele mooie toekomst in het verschiet. Babboe BV is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt in Nederland en ook daarbuiten. We zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken, Zweden, Finland en Amerika. Deze landen hebben een eigen business model en een eigen concurrentie veld. Bestellingen uit andere landen worden veelal vanuit Nederland afgehandeld. Babboe verkoopt niet alleen een bakfiets met een goede kwaliteit en scherpe prijs maar ook emotie; het gevoel van je kind(eren) veilig en gezellig vervoeren. De bij deze belofte behorende kracht van Babboe is de hoge kwaliteit en service. De kwaliteit van Babboe wordt gegarandeerd door optimale specificaties van onze fietsen en accessoires, bepaald door ons team van (externe) ingenieurs. En door een continue proces van kwaliteitscontroles op de ingekochte goederen, welke in eigen beheer door (externe) instanties worden uitgevoerd. De after sales service van Babboe is uniek. Babboe is de enige online fietsaanbieder met eigen landelijk opererende servicemonteurs die bij de klanten aan huis vanuit onze eigen bussen servicewerkzaamheden verrichten. Deze klantenservice wordt aangestuurd vanuit ons service centrum in Amersfoort. Opslag en transport in Nederland wordt verzorgd door een externe partner, welke ook vanuit Amersfoort wordt aangestuurd. Solliciteren? Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons kleine maar ambitieuze bedrijf te komen versterken, om samen met ons de fietsmarkt in Europa en daarbuiten te veroveren? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV vóór 24 december 2017 via ons Online Sollicitatieformulier . Voor vragen en meer informatie over de functie van Inkoper / Demand Planning Analist neem je contact op met Eelco Lobach (Director of Operations) op nummer 033-7410743. Website: Meer informatie >>> Trefwoorden: Inkoper / Demand Planning Analist, Vacature, inkoper, HBO, Inkoop, Industrie Overig, Zeist, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, operations, Supply Chain, Supply Chain manager, nationaal inkopen, internationaal inkopen, bakfietsen, onderdelen inkopen, purchaser, Hilversum Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Meer informatie >>

Match criteria: Production, Logistics& Supply Chain, Job, Logistics & supply chain, Sales representative, 40 hours, Bachelor, Prov. Utrecht, English, Dutch, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.