EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 102017
 

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Testen, Inspectie en Certificatie? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit, veiligheid en gezondheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veilige wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Voor corporate ICT van Kiwa zoeken wij een

Functioneel Beheerder Office365 / Sharepoint
Rijswijk | Fulltime

 

Waar draait het om?
Kiwa is een snelgroeiende internationale organisatie waarvoor samenwerking en betrouwbare, actuele en tijdige informatievoorziening enorm belangrijk zijn.
Zowel samenwerkingsvormen als technologie veranderen snel. Dit biedt voor Kiwa veel nieuwe mogelijkheden en wij willen mee in deze ontwikkelingen en daarbij hebben we medewerkers nodig die ons kunnen helpen om deze nieuwe wereld van steeds verdergaande digitalisering optimaal uit te nutten.
De ICT-architectuur van Kiwa wordt vernieuwd, gebaseerd op diverse Microsoft Cloud diensten zoals Office365, SharePoint en Dynamics365.
Wij zoeken versterking met een ervaren Functioneel beheeerder met focus op de volledige Microsoft Office365 suite. Samen met de rest van het beheerteam ben je verantwoordelijk voor directe gebruikersondersteuning en het optimaal gebruik van alle centrale systemen in een internationale omgeving. Doordat de vernieuwing van de ICT-architectuur recentelijk is gestart, wordt je zeer nauw betrokken bij alle nieuwe ontwikkelingen. 

Wat ga je als Functioneel Consultant precies doen?

 • Je bent Key-user ondersteuning in de vorm van 2e lijn support;
 • Onderhouden van contacten met en het aansturen van leveranciers;
 • Analyseren, adviseren voorbereiden, testen en communiceren van en over nieuwe softwareversies en releases;
 • Analyseren van business wensen en behoeften en deze omzetten naar oplossingen;
 • Bewaken van optimaal gebruik van office365;
 • Ondersteunen en adviseren van collega’s bij alle voorkomende vragen die zij hebben over deze nieuwe diensten.

 

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de vestiging Rijswijk. 
 

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?
Een uitdagende functie in een sterk groeiende en ontwikkelende organisatie, voor iemand die met concrete oplossingen komt.

Een enthousiaste en energieke persoon:

 • Met de behoefte om gebruikers in alle lagen van de organisatie verder te helpen en die bereid is soms een stapje harder te lopen als dat nodig is;
 • Die zich graag verdiept in nieuwe technologie en continu op zoek is naar verbetering in de werkwijze van de organisatie, collega’s en van zichzelf;
 • Die resultaatgericht werkt, goed kan samenwerken en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan;
 • Met een visie op de toegevoegde waarde van digitale samenwerking met behulp van tools als Office365;

 

Wat heb je verder in jouw bagage?

 • je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving;
 • je bent bekend en hebt ervaring met Microsoftproducten, zoals: Office365, SharePoint, One Drive, OneNote, Skype for Business, Yammer en Teams. ;
 • je bent communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als Engels;
 • je hebt geen problemen met (internationaal) reizen
 • je woont binnen redelijke reisafstand van Rijswijk;
 • je bent in bezit van rijbewijs B;

 

Wat zetten wij daar tegenover?
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek. Denk hierbij in ieder geval aan:

 • zeer goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • een collegiale en informele werksfeer
 • flexibele werktijden
 • een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificatie bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

 

Enthousiast?
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert?  Stuur dan nu direct je CV en motivatie via de sollicitatiebutton voor 22 december 2017. Heb je nog vragen over deze functie of over werken bij Kiwa? Dan kun je contact opnemen met Mariska Wagemans (HR), 088-9984540. Functie-inhoudelijk kun je contact opnemen met John van de Plas (Manager ICT), 088-9984765. Wij maken graag kennis met je!

Meer informatie over ons bedrijf? Zie www.kiwa.nl    
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Functioneel Beheerder vacature, Rijswijk, Zuid-Holland, ICT, IT, HBO, Informatica, functioneelbeheerder, systeembeheerder, Office365, SharePoint, One Drive, OneNote, Skype for Business, Yammer, Teams

Match criteria: ICT, Network maintenace jobs, 40 hours, Prov. South Holland, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.