EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 092017
 

Vodafone/Ziggo

Dit doe je voor onze klant
De dag is aangebroken: de nieuwe iPhone ligt in de winkel. Klanten staan voor de deur te wachten tot de winkel opengaat en jij weet dat al deze klanten hun geliefde telefoon kunnen kopen. Met jouw knowhow als senior supply planner heb jij daar namelijk voor gezorgd bij meer dan 200 winkels. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om het beheren en plannen van de supply goederenstroom van mobiele hardware van de leveranciers tot aan de verkoopkanalen en de klant. Mocht er ondanks de planning een telefoon niet op voorraad zijn in de winkel of webwinkel, dan informeer jij de verkopers over hoe lang dat gaat duren. Jij zorgt dat elke VodafoneZiggo klant zo snel mogelijk kan beschikken over zijn nieuwe smartphone, op het juiste moment. 

Zó doe je dit
zorg dragen voor een hoge mate van beschikbaarheid van artikelen via de verschillende verkoopkanalen
beheren en aansturen van de dagelijkse operatie, zoals plannen en initiëren van leveringen naar verkoopkanalen en het aansturen van het magazijn vanuit de planning
optimaliseren van de voorraden en de supply stroom 
eerstelijns ondersteuning ten aanzien van 200 winkels, als het gaat om beschikbaarheid van producten
onderhouden van betreffende planningssystemen in de IT-omgeving

Jij versterkt
De afdeling Terminals waar achttien collegas zitten, wordt jouw nieuwe fulltime werkplek in Amsterdam/Utrecht. Je werkt in het Supply Chain Operations & Logistics team van zes personen, waarbij de sfeer heel collegiaal is. Ook de teams Portfolio & Inkoop, After Sales & Repair Services vallen onder de overkoepelende afdeling. Het team waarin jij als senior supply planner gaat werken, is heel divers. Je werkt ook veel samen met collegas buiten jouw eigen team om de perfecte beleving voor de klant te creëren. In overleg kun je thuiswerken of op flexibele werktijden werken. Jouw toekomstige manager vindt zelfstandigheid heel belangrijk. In hoofdlijnen worden de doelen voor het komende jaar uitgezet, maar hoe jij daar invulling aan geeft, is aan jou.
 

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen ze sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden ze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met de producten en diensten inspireren ze mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Jij beschikt over:
-HBO-werk- en -denkniveau
– Op zn minst vijf jaar relevante werkervaring met supply plannen en managen
– Bij voorkeur werkervaring in de retailbranche
– Kennis van Microsoft Excel

Je ontvange een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond 
Ook krijg je financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
en groeipotentie. Vodafone/Ziggo biedt voldoende (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Voor meer informatie neem je contact op met Zeycan Baykal via telefoonnummer 06-10522325

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Telecom, 40 hours, Prov. Utrecht, Non

Company name: Stepstone NL

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Tell Me About A Time When Old Solutions Didn't Work The interviewer is trying to identify how knowledgeable you are in today'??s work place and what new creative ideas you have to solving problems. You may want to explore new technology or methods within your industry to be prepared for. Twitter-phobes, get tweeting. Stat.
Questions to ask
What is the single largest problem facing your staff and would I be in a position to help you solve this problem? This question not only shows that you are immediately thinking about how you can help the team, it also encourages the interviewer to envision you working at the position.