EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 062017
 

Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Onze opdrachtgever is een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’productietechnologieën. Het is een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen, betrokken zijn bij de organisatie en met plezier naar hun werk komen. Zij communiceren open en transparant en hebben respect voor ieders mening. Om deze waardes in stand te houden en te verbeteren werken ze samen met Great Place to Work, een wereldwijde organisatie die onderzoek doet naar goed werkgeverschap bij meer dan 6000 bedrijven in 50 landen.

Yacht Life Sciences heeft een vacature voor een QA Advisor.

Als QA Advisor ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan, implementeren en het uitvoeren van het QA beleid conform de gestelde KPI’s (Key Performance Indicators). Je team bestaat uit 2 collega QA Advisors, een SHE Advisor, en een Teamleider Quality Control. Je rapporteert rechtstreeks aan de QESH Manager op de locatie in Bodegraven. Je belangrijkste taken zijn o.a.:

 • Het begeleiden van bestaande en nieuwe klanten
 • Het implementeren van de (klant)eisen in productieprocessen en procedures
 • Onderhouden van het kwaliteitssysteem en ervoor zorgen dat er voldaan wordt aan de ISO, IFS – en klantnormen
 • Intern sparren met diverse afdelingen waaronder productie, quality control en medewerkers van het microlaboratorium
 • Verantwoordelijk voor het begeleiden van interne en externe audits en het uitdragen van QA bewustzijn door middel van advies en training

Je bent zelfstandig, organisatorisch sterk en slagvaardig. Verder weet je als geen ander hoe je met klanten omgaat en ben je communicatief sterk. Je kan je goed verplaatsen in een ander en kan goed omgaan met de belangen van verschillende stakeholders (productie, klanten, enz.). Ook heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een achtergrond in Levensmiddelentechnologie of aanverwant;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare kwaliteitsfunctie;
 • kennis van QA zorgsystemen (ISO 9001, ISO 14001, IFS);
 • kennis van productieprocessen;
 • kennis van wet-en regelgeving m.b.t. kwaliteit;
 • kennis van verbeter – en verandermanagement;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • het liefst B2B ervaring en ervaring met (A-merk) klanten, dit is echter geen must.

Het betreft een functie voor 32 of 40 uur per week. 

Voor meer informatie neem je contact op met Gyöngyvér Lukács via telefoonnummer 06-10317714

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Match criteria: Trade, Food, Beverage & Dairy, Quality Assurance & Safety, Job, Customer Service, Researcher, Quality Assurance, 40 hours, Bachelor, 5-7 years, Prov. South Holland, English, Dutch, Non

Company name: Stepstone

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.