EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dec 052017
 

Wat ga je precies doen?
Ben jij een .NET/CMS developer die energie krijgt van het werken met de nieuwste Microsoft technologieën? Heb je passie voor CMS? Als .NET/CMS developer ligt er bij ons een uitdagende vacature voor je.

Als .NET/CMS developer ontwikkel je nieuwe webapplicaties, breng je wijzigingen aan en verhelp je storingen in onze externe en interne websites en webapplicaties. Wij werken aan nieuwe webapplicaties voor onze klanten en aan de ontwikkeling van portalen voor onze interne medewerkers.

Wij hebben een start gemaakt met het realiseren van een nieuwe webomgeving op basis van Kentico, waarbij wij worden ondersteund door een externe leverancier. Om die ontwikkeling verder vorm te geven zoeken wij een senior .NET developer die kennis, ambitie en lef meebrengt. Iemand die het voortouw neemt en zijn collega’s durft aan te spreken en te ondersteunen.

Er wordt gewerkt met de nieuwste ontwikkelmethoden en ontwikkeltools. Naast Kentico wordt gebruik gemaakt van de meest actuele .NET producten, zoals Visual Studio 2017 en Microsoft team services.

Jouw uitdaging:
Door de dynamiek van veranderende wet- en regelgeving kunnen wij je, als uitvoeringsorganisatie, met deze vacature een functie als senior .NET developer bieden in een afwisselende en innovatieve werkomgeving. Je werkt actief samen met analisten, collega developers, testers en gebruikers. Je werkt mee in uitdagende projecten waar resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en pro activiteit kernbegrippen zijn en verwachten van je dat je eigen ideeën naar voren brengt.

De unit ICT Development bestaat uit ruim 50 vaste medewerkers en levert diverse complexe eigenbouw regelingenapplicaties op het gebied van de uitvoering van onze financieringstaken. Je werkt in een team van 20 .NET / Oracle developers van junior tot senior niveau.

Jouw profiel
Voor deze vacature zoeken we een senior .NET developer die communicatief vaardig, ondernemend en initiatiefrijk is en open staat voor toekomstige technologie-veranderingen. Je hebt een sterk oplossend en analytisch vermogen. Het lukt jou je eigen planning en die van collega’s te beoordelen en te realiseren. Voldoe je aan meerdere van onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature! 

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als .NET software developer;
 • Je hebt ervaring als CMS ontwikkelaar (bijv. Kentico, Sitecore, Joomla of vergelijkbaar);
 • Je hebt ervaring met:
  – C#
  – MVC
  – Entity Framework (bij voorkeur o.b.v. een Oracle database)
  – HTML5 (CSS3, javascript)
  – Unit testing
   
 • Je hebt kennis van:
  – Continuous integration & – deployment
  – Testdriven development (TDD) 
  – WCF / WebApi 
  – Restful services
  – Dependency injection
   
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
   

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.

Wij bieden jou
Het CAK is een uitvoeringsorganisatie binnen de overheid en is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving. Met meer dan 250 ICT medewerkers heeft ICT een voorname plaats in de organisatie. Als Senior .NET developer kom je in een team van gedreven collega’s terecht die je kwaliteiten en talenten waarderen en waarin je alle ruimte krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Verder bieden wij jou:

 • een functie voor de lange termijn met een salaris van minimaal €3.202,35 en maximaal €5.003,53 bruto per maand bij een 40-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
 • een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
 • een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
 • een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
 • een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.

Kijk voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden bij deze vacature verder op onze website.

Reageer direct:
Past deze baan helemaal bij jou? Reageer dan direct via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Vacature, Den Haag, Fulltime, Applicatie ontwikkelaar, Software developer.

Match criteria: Banking, Goverment Relations, Information Technology (ICT), Job, ICT, Technical support, Mobile development, 3200 – 4000 Euro, > 4000 Euro, 40 hours, 2-5 years, Prov. South Holland, Dutch, Non

Company name: Stepstone

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.