EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Nov 292017
 

About Exact
Thirty years ago, six students launched Exact as a garage start-up. Now we are a global company with 1,700 employees in 14 countries. We love the energy of fast-growing companies. We love the bumpy road of innovation.

Our Mission
Exact empowers SMEs to be the driving force of the global economy. We provide ambitious entrepreneurs and accountants with the technology and services they need to grow beyond their limits. With our software, platforms and ecosystem SMEs can realize their full potential.

Sponsor of Fierce Ambition
Max Verstappen is focused on his goal to become world champion. He has the powerful drive for constant progress. It’s his winning mentality that has gotten him to where he is now. That mentality, that fierce power to keep improving, is what we recognize and sponsor.

Fierce Ambition of Exact
This winning mentality is embodied in our ambition to become a global top-3 player with cloud business software for SMEs. And it’s the same mindset we encourage our talented employees to embrace and look for in new talents.

The Job
Exact @The Netherlands, Delft

Het Inside salesteam benadert ondernemers en overtuigt hen ervan om Exact Online te gebruiken voor hun bedrijfsvoering. Samen met je team informeer je bedrijven uit het mkb over de mogelijkheden van dit product, bijvoorbeeld door middel van webinars en demo’s. Uiteindelijk overtuig je ze om het product aan te schaffen. Je werkt zowel met persoonlijke als collectieve targets.

Het Inside Sales team is een ambitieus team binnen een snel groeiende organisatie. De afdeling staat bekend om zijn carrièremogelijkheden. Je werkt in een competitieve omgeving waarin je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je kunt dagelijks het verschil maken door je targets te halen!

 • Je volgt leads op die binnen zijn gekomen vanuit marketing;
 • Je bent van toegevoegde waarde voor de klant;
 • Je zorgt dat je de beste deals met nieuwe en bestaande klanten maakt;
 • Je bent vrij om op een creatieve manier nieuwe klanten en markten te benaderen;
 • Je werkt met targets die elke maand gehaald moeten worden.

You Offer

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, het liefst in commerciële richting;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met sales;
 • Je beschouwt creativiteit, doortastendheid en overtuiging als je beste kwaliteiten;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent communicatief zeer sterk in woord en schrift.

We Offer @ Delft

 • Wij bieden een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Wij geven jou alle ruimte om carrière te maken binnen onze salesorganisatie;
 • Wij geven je de beste training die je helpen het beste uit jezelf te halen;
 • Wij blijven investeren in jouw ontwikkeling en toekomst;
 • Wij bieden je een internationale werkomgeving met leuke en gedreven collega’s;
 • Wij bieden je de gelegenheid om samen met je collega’s koffie te maken aan onze barista bar;
 • Wij geven elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar ‘Bits & Bites’;
 • Wij hebben een eigen fitnessruimte met personal trainer Noël.

Our Culture
Exact combines the energy of a startup with the benefits of a multinational. We think actions speak louder than words and continuously strive for innovation; technical as well as personal. Each day again, we challenge ourselves and each other to be better than the day before. There’s never a dull moment at Exact.

Exact has an open and welcoming culture in which anybody can have impact. We value ideas by their merit, not by their source. New opinions, people and principles keep our minds flexible, while we stay committed to our mission of empowering SME’s to be the driving force of the global economy.

Please apply using the ‘Apply’ button.

You’ll be hearing from us soon.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Delft, Junior Account Manager, Junior Vertegenwoordiger, Junior Sales, Commercieel Medewerker Binnendienst

Match criteria: ICT, Customer Service, Sales representative, 40 hours, Prov. South Holland, Prov. North Brabant, Assistant or Support

Company name: Stepstone

click here for more details and apply to position

SIMILAR JOBS ( NEWEST )
JOB INTERVIEW
Tipical Questions
Have You Ever Had A Supervisor Challenge A Decision? Interviewers are looking for an answer that shows humility--??and the ability to take direction. The anecdote should be telling, but it'??s the lesson learned, not the situation, that could land you the job.
Questions to ask
Can you tell me about the team I’ll be working with? Notice how the question is phrased; it assumes you will get the job. This question also tells you about the people you will interact with on a daily basis, so listen to the answer closely.